Norbert Kuiper verruilt Centric voor branchegenoot VKA

24 april 2014 Consultancy.nl

Norbert Kuiper heeft onlangs de gelederen versterkt van Verdonk, Klooster & Associates (VKA). Kuiper is afkomstig van ICT-bureau Centric, waar hij bijna vijf jaar werkzaam was als IT-adviseur. Bij VKA is Kuiper aangesteld als Senior Risk Management Consultant en zal hij zich vooral richten op vraagstukken op het snijvlak van risk management en bedrijfscontinuïteit.

Kuiper behaalde een Bachelor of Arts in European Business Studies aan de University of Portsmouth (UK) en een Master of Arts in Strategy, Communications en Organisation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na het afronden van zijn masterstudie werkte Kuiper acht jaar bij Capgemini, waaronder als Test Professional en Senior Consultant. Daarna was hij kort actief als EDP Auditor bij vervoers-organisatie Connexxion, om vervolgens in 2009 de overstap te maken naar Centric, waar hij ruim 5 jaar werkte als Consultant Security & Continuity Services.

Norbert Kuiper verruilt Centric voor branchegenoot VKA

Tijdens zijn loopbaan vergaarde Kuiper ruime expertise op het gebied van informatieveiligheid, risicomanagement, bedrijfscontinuïteit, certificering, compliance en governance. Hij werkte onder andere voor klanten binnen de zorgsector, nationale en lokale overheden en de financiële sector.

Verdonck Klooster & Associates

In februari van dit jaar besloot Kuiper de overstap te maken naar Verdonck Klooster & Associates, een IT- en organisatieadviesbureau uit Zoetermeer. Als Senior Risk Management Consultant zal hij zich met name richten op risk management, IT-bedrijfsvoering en bedrijfscontinuïteit dienstverlening.

Nieuws

Meer nieuws over