Consultant Marleen van der Rijst in dienst bij Scenter

10 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Scenter heeft het adviesteam versterkt met Marleen van der Rijst. De consultant komt over van de Tornak Groep en gaat bij het management consultancybureau uit Driebergen aan de slag als Consultant Organisatieontwikkeling.

Van der Rijst studeerde Business Administration aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar besloot ze ook haar master Strategy te doen. Ze studeerde in 2009 af en volgde in dat jaar ook een management traineeship bij de Netherlands-Thai Chamber of Commerce in Bangkok.

Marleen van der Rijst - Scenter

Begin 2010 begon Van der Rijst haar consultancyloopbaan, toen zij werd aangenomen bij &samhoud. De adviseur bleef ruim twee jaar in dienst bij het Utrechtse adviesbureau, waar ze werkzaam was op het snijvlak van strategie, leiderschap en verandermanagement. Zo was Van der Rijst betrokken bij onder meer het verbetertraject bij thuiszorgorganisatie Icare. Daarna streek ze neer bij Tornak Groep, een boutique veranderspecialist uit Utrecht. Na iets meer dan een jaar heeft Van der Rijst besloten per 1 maart de overstap te maken naar Scenter.

“Werken bij Scenter betekent voor mij werken vanuit vertrouwen en eigenheid. Scenter heeft door haar diversiteit aan personen en expertises een breed perspectief op kansen en mogelijkheden. Elke consultant brengt een andere denkwijze en invalshoek met zich mee. Dat inspireert me, en is goed voor de klant.”