House of Performance partner verzorgt gastcollege

12 februari 2014 Consultancy.nl

Gisteren verzorgde Joost Preyde, partner bij adviesbureau House of Performance, een gastcollege aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zo’n 260 eerstejaars studenten van de opleiding ‘Bedrijfskunde MER’ hebben de college bijgewoond.

Gedurende de bachelor/master opleiding ‘Bedrijfskunde MER’ leren studenten hoe ze management kunnen combineren met innovatie en ondernemerschap. Vakken die de revue passeren zijn onder meer strategisch management, bedrijfseconomie, marketing, gedrag in organisaties, bedrijfsrecht en onderzoeksvaardigheden.

Joost Preyde werkt al meer dan 15 jaar bij House of Performance, een Utrechts adviesbureau dat zich specialiseert in het verbeteren van de prestaties op de werkvloer. Daarvoor werkte hij voor Alexander Proudfoot, een internationaal operations consulting specialist, en olieconcern Shell.

Joost Preyde - House of Performance

Tijdens de gastcollege ging Preyde in op thema’s als innovatie, het vernieuwen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en verandermanagement. Aan de hand van aansprekende praktijkcases prikkelde hij de studenten gaf hij waardevolle tips voor het vervolgtraject van hun studie.

HRT en Lean

House of Performance verzorgt regelmatig gastcolleges aan opleidingsinstituten. Eerder gaven consultants van het Utrechtse managementbureau een college in HR Transformatie aan Erasmus studenten en werden Haagse Hoge School studenten getrakteerd op een college in Lean management.

Nieuws

Meer nieuws over