&samhoud opent kantoor in Zurich na Joint Venture

18 oktober 2013 Consultancy.nl

&samhoud heeft een kantoor in Zwitserland geopend. Gevestigd in Zürich, is het nieuwe kantoor na Kuala Lumpur de tweede internationale vestiging van het organisatieadviesbureau*. De opening wordt op 30 oktober 2013 officieel gevierd.

Het kantoor in Zürich is niet een geheel nieuwe opening, maar het gevolg van een joint venture met Conavis, een Zwitserse boutique consultingorganisatie. Net als &samhoud, biedt Conavis diensten op het gebied van organisatieontwikkeling, training en coaching. Het bedrijf heeft zeven consultants in dienst en wordt geleid door managing partners John Kuenzler en Jorge Cendales. Als gevolg van de joint venture, is Conavis hernoemd naar &samhoud Zwitserland.

samhoud zwitserland

Jorge Cendales werkte meer dan 10 jaar voor de business consulting tak van IBM (‘IBM BCS’), voordat hij in 2001 de overstap maakte naar Hewlett Packard (HP). Na acht jaar HP besloot hij om terug te keren naar de adviesbranche en deel uit te maken van Conavis. 

John Kuenzler heeft meer dan 15 jaar ervaring in organisatie-ontwikkeling, innovatie management en coaching. Zo werkte hij jarenlang voor EY, een CRM specialist en CLS Communication, een wereldwijde dienstverlener die vertaaldiensten levert.

Bekende markt

De Zwitserse markt is geen onbekend terrein voor &samhoud. In de afgelopen jaren werkte het consultancykantoor voor diverse Zwitserse klanten, en begeleidde het onder andere een grote transformatie bij SBB CFF FFS, de Zwitserse spoorwegen. Deze sterke basis en het netwerk leidde tot de logische keuze voor het openen van een kantoor in Zwitserland, aldus &samhoud.

Salem Samhoud - Jorge Cendales - John Kuenzle

&samhoud werd begin deze week nog door Lof benoemd tot één van de beste werkgevers voor werkende ouders. Ook scoorde het consultancybureau een top 10 notering in de recente Incompany 100 lijst, een ranking van de klanttevredenheid over zakelijke dienstverleners.

* Begin 2011 opende &samhoud een kantoor in Kuala Lumpur. Tot eind 2011 had &samhoud ook een vestiging in Madrid, Spanje. De uitbreiding in Spanje liep echter na zeven jaar stuk, volgens oprichter Salem Samhoud te wijten aan de trage besluitvorming in het bedrijfsleven en de lage bereidheid om samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Nieuws

Meer nieuws over