Adviesbureau &samhoud opent kantoor in Kuala Lumpur

14 januari 2011 Consultancy.nl

Op 3 januari heeft &samhoud zijn eerste kantoor geopend in Azië – in Kuala Lumpur, Maleisië. De Managing Director van &samhoud Kuala Lumper wordt Nur Hamurcu. Hamurcu werkt al meer dan twaalf jaar bij &samhoud als organisatieadviseur.

De complete partnergroep van &samhoud vloog naar Maleisië om de opening van het kantoor te vieren. Diverse &samhoud-consultants bleven na de opening in Kuala Lumper als eerste teamleden om de nieuwe markt te verkennen en de opzet van het kantoor te ondersteunen. Daarnaast zijn &samhoud-consultants, waaronder oprichter Salem Samhoud, enige tijd in Maleisië geweest om potentiële nieuwe klanten te bezoeken. Volgens een tweet van Salem Samhoud zal het adviesbureau naar alle waarschijnlijkheid adviesdiensten leveren aan een ziekenhuis of een luchtvaartmaatschappij.

Samhoud - Kuala Lumpur

Droom van medewerker resulteert in kantoor Maleisië

&samhoud heeft op dit moment een kantoren in Nederland (Utrecht) en een kleine vestiging in Madrid. Interessant genoeg was de keuze voor een nieuw kantoor in Maleisië meer het gevolg van persoonlijke ambitie dan van bedrijfsstrategie. In april 2010 zei Ingrid Smolders, managing parner van &samhoud, het volgende over het nieuwe kantoor in Kuala Lumpur: “Eén medewerker had de droom om naar Maleisië te gaan. Resultaat: &Samhoud kijkt of het een filiaal in Maleisië kan openen”. Amper acht maanden later is de droom van de medewerker werkelijkheid geworden.

&samhoud testimonials

- &samhoud is onlangs uitgeroepen tot Best European Employer Of The Year 2010.
- het adviesbureau staat ook op #1 in de Loflist Beste Werkgevers voor Werkende Ouders

Nieuws