&samhoud wint European Employer of the Year Award

20 november 2010 &samhoud

Adviesbureau &samhoud heeft tijdens de European Business Awards de prijs gewonnen van 'Best European Employer Of The Year'. Het is het vierde jaar dat de European Business Awards werden uitgereikt onder meer dan 300 Europese topbedrijven.

De winnaars van 2010:

- The Award for Corporate Sustainability – Fairtrade Foundation (UK)
- The Employer of the Year Award – &samhoud (Netherlands)
- The HSBC Growth Strategy of the Year Award – Infinis (UK)
- The RSM International Entrepreneur of the Year Award – Taxback.com (Ireland)
- The Award for Customer Focus – Etiketten Carini (Austria)
- The Infosys Business of the Year Award – Milicom International Cellular SA (Luxembourg)
- The Environmental Awareness Award – A.P Moller Maersk Group (Denmark)
- The UKTI Award for Innovation – Pipistrel d.o.o Ajdovscina (Slovenia)
- The Infosys Business of the Year Award (below 60M Euro) – Softonic.com (Spain)
- Chairman’s Selection – Wissol Group (Georgia)

Reactie van &samhoud

Salem Samhoud, oprichter van adviesbureau &samhoud: “De Employer of The Year Award winnen is een prachtig resultaat voor ons. In 2010 werden we ook al uitgeroepen tot de nummer 1 Great Place to Work Europe. We hebben de crisis doorstaan door te doen waar we het beste in zijn: waarde creëren voor medewerkers, klanten, organisatie en de maatschappij. Onze filosofie is gebaseerd op de van Harvard Business School afkomstige Vlaue Profit Chain: tevreden medewerkers creëren meer waarde voor klanten die op hun beurt waarde creëren voor de organisatie. Dat geeft ons de mogelijkheid om weer in onze medewerkers te investeren en in de maatschappij. We worden daarbij geleid door onze visie. Al onze activiteiten passen in ons hoger doel: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. En dat heeft geleid tot tastbare groei. In de afgelopen drie jaar is &samhoud verdrievouedigd, in aantal medewerkers, in omzet en in winst. En ondanks, of misschien wel dankzij, deze enorme groei, zijn de medewerkertevredenheid en de klanttevredenheid gestegen naar respectievelijk een 8.5 en een 8.7. We zijn enorm blij met het winnen van een European Business Award en we zijn trots met deze erkenning. De prijs toont namelijk aan dat we ‘practice what we preach”.

De 100 ontvangers van de Ruban d’Honneur die streden om de tien hoofdprijzen, werden toegejuicht door regeringsleiders, ondernemers, industriëlen, eigenaren van mediabedrijven en vertegenwoordigers van de 27 Europese landen.

Adrian Tripp, CEO van the European Business Awards: “De kwaliteit van de deelnemers dit jaar was extreem hoog en wij voelen ons bevoorrecht om het werk van de meeste dynamische Europese organisaties te mogen beoordelen. Een Award winnen is een waar eerbetoon. Onze jury legt de lat elk jaar hoger. Het is ons een eer om &samhoud de Employer Of The Year Award te zien winnen en we kijken uit naar hun verdere groei.”

Nieuws