Milco van Es versterkt HR en Finance van Kirkman

30 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Milco van Es (27) is als P&O en Finance medewerker in dienst getreden bij Kirkman Company. Van Es is hiervoor onder andere werkzaam geweest bij PostNL als HR data analist. Bij het adviesbureau uit Baarn gaat Van Es zijn kennis en ervaring op het gebied van HR en Finance breed inzetten.

Loopbaan

Alvorens hij bij Kirkman Company startte was Van Es binnen diverse functies actief bij postbedrijf PostNL. Sinds begin 2012 was hij achtereenvolgens Stagiair Mobility, Reorganisatiecoördinator en in zijn meest recentelijke functie HR Data Analist. Daarvoor werkte hij circa 1,5 jaar bij NetwerkVSP (100% dochter van PostNL), een organisatie die zich richt op huis-aan-huis reclame. Tussen 2010-2011 was Van Es onder andere kwaliteitscontroleur en bezettingscoördinator bij NetwerkVSP. 

Kirkman Company - Milco van Es
 
In de bovengenoemde functies binnen de post branche heeft Van Es ruime ervaring opgedaan met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van mobiliteit- en bezettingsmanagement gerelateerde kwantitatieve dashboards. Als HR Professional heeft hij verder een gedegen kennis op het gebied van kwaliteitsmetingen, selectiegesprekken, bezettingsmanagement, het coördineren van reorganisaties en data analyses.

Studie en stages

Van Es begon in 2006 zijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam, die hij in 2010 succesvol afrondde. In het kader van zijn afstudeeropdracht liep hij in 2010 stage bij de Technische Unie, waar hij een adviesrapport uitbracht omtrent een HR gerelateerd vraagstuk. Ook was hij tussen 2008-2009 P&O stagair bij de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, een samenwerkings-verband tussen brandweer, politie, GHOR en diverse gemeenten.
 
Een overzicht van recente versterkingen van Kirkman Company:
- Nieuwe consultant Kirkman Company: Rene Dijkstra
- Jona ter Meulen PR medewerker bij Kirkman Company
- Renee Duijf terug bij consultancybedrijf Kirkman
- Maartje Visser Junior Consultant bij Kirkman Company