Maartje Visser Junior Consultant bij Kirkman Company

20 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Maartje Visser (26) is per november als Junior Consultant in dienst getreden bij Kirkman Company. Ze is afkomstig van YSE, waar ze onlangs de ‘YSE powered by Kirkman Company*’ traineeship succesvol wist af te ronden. Zij gaat binnen het adviesbureau uit Baarn haar talenten inzetten op het gebied van inrichting van samenwerkingsverbanden en de daar bijhorende samenwerkingsrelaties.
 
Maartje Visser studeerde in 2010 af met een MSc. in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam, na eerder de Bsc. Bestuurs- en Organisatiewetenschap te hebben afgerond. Tijdens haar studie heeft ze zich ook een jaar ingezet voor UniPartners, een adviesbureau gerund door studenten. Tussen februari en september 2010 liep ze stage bij Kirkman Company, waarna ze in october van dat jaar begon aan de traineeship ‘YSE powered by Kirkman Company’. Twee jaar later is ze in dienst getreden bij het consultancykantoor.
 
Kirkman Company - Maartje Visser
 
Vijfde versterking in korte tijd
De indiensttreding van Maartje Visseris de vijfde versterking in korte tijd voor het adviesbureau. Vorig maand trad YSE trainee Inge van Bogerijen ook in dienst bij Kirkman Company. In augustus werd Maaike Gooijer aangesteld als P&O Adviseur, zij maakte de overstap van advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer. Eerder dit jaar traden ook Maartje van Sambeek (junior consultant) en Julius Smith (consultant) in dienst bij Kirkman Company.