Maaike Gooijer P&O adviseur bij Kirkman Company

03 augustus 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Maaike Gooijer (30) is als P&O adviseur in dienst getreden bij Kirkman Company. Gooijer is afkomstig van advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer, waar ze bijna 3 jaar werkte als HR Administrator. Maaike Gooijer zal bij Kirkman Company haar kennis en ervaring op het gebied van HR inzetten om de backoffice van het adviesbureau verder te optimaliseren.

Na het afronden van haar Bachelor studie in Personeel & Arbeid begon ze haar carrière als intercedent bij Randstad. Na ruim 1 jaar maakte ze de overstap naar Big4 kantoor Ernst & Young, waar ze werkzaam was als HR Assistant in de Shared Services tak. Daarna werkte ze vervolgens als HR Professional voor detacheerder Personal Choice, als specialist personeels- en salarisadministratie voor Gemeente Haarlemmermeer en als HR Administrator voor Freshfields.

Derde versterking in korte tijd
Maaike Gooijer is de derde versterking voor Kirkman Company binnen korte tijd. Vorige maand trad voormalig YSE trainee Maartje van Sambeek (27) in dienst als junior consultant. En in mei versterkte Julius Smith (32) de M&A tak van het organisatie-adviesbureau.