Maartje van Sambeek junior adviseur bij Kirkman

04 juli 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Maartje van Sambeek (27) is als junior consultant in dienst getreden bij Kirkman Company. Van Sambeek is hiervoor trainee geweest bij YSE. Na het tweejarige YSE traineeship is zij nu in dienst getreden bij Kirkman Company. Maartje van Sambeek zal haar kennis en ervaring op het gebied van HR gaan inzetten bij Kirkman Company.

Na het behalen van haar MSc. in International Management & Strategy aan de Radboud Universiteit Nijmegen in 2009, trad ze in dienst bij YSE. Haar eerste opdracht was voor een internationale NGO, ook werd ze vervolgens onderdeel van de Practice Public Sector van Kirkman Company. In haar volgende projecten werkte ze op het snijvlak van HR business.

Over YSE en Kirkman Company
YSE organiseert traineeships voor ondernemende high potentialis met lef. Trainees voeren in twee jaar tijd drie tot vier verschillende projecten uit bij klanten en besteden één dag per week aan hun persoonlijke ontwikkeling. YSE heeft verschillende traineeships, waaronder voor Allianz, Kadaster, UMC en adviesbureau Kirkman Company.