Renee Duijf terug bij consultancybedrijf Kirkman

18 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Renee Duijf (29) is opnieuw in dienst getreden bij Kirkman Company. Na 1,5 jaar in Singapore te hebben gewerkt is ze terug bij het organisatieadviesbureau waar ze haar carrière begon. Renee Duijf zal haar kennis en ervaring op het gebied van proces optimalisatie, organisatie inrichting en change management binnen HR gaan inzetten bij Kirkman Company.
 
Kirkman Company is een managementadviesorganisatie die bedrijven en opdrachtgevers helpt om verantwoorde keuzes te maken bij organisatievraagstukken.
 
Renee Duijf
Na het behalen van een MSc. in International Business aan de Universiteit Maastricht begon Renee Duijf haar loopbaan in 2007 bij Kirkman Company. In november 2011 maakte ze de overstap naar TPI, een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in outsourcing. In opdracht van TPI voerde ze een marktonderzoek uit naar HR Outsourcing (HRO) in Zuidoost-Azië. Begin 2012 trad ze in dienst bij Jones Lang LaSalle in Singapore, waar ze in de functie van Senior Learning and Development Manager verantwoordelijk werd voor L&D activiteiten van de vastgoedmakelaar.
 
Na een reis van 3 maanden door Azië keerde ze begin dit jaar terug naar Nederland en is ze gestart bij Kirkman Company.