Twynstra wint Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

02 juni 2013 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Het voetbalelftal van Twynstra Gudde heeft voor het derde jaar op rij het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ gewonnen. Daarmee mogen de adviseurs van Twynstra Gudde zich een jaar lang het ‘beste adviesbureau voetbalteam’ noemen. In een spannende finale versloegen de organisatieadviseurs het elftal van concurrent Ecorys.

Het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ vond dit jaar voor de derde keer plaats. De organisatie lag in handen van Twynstra Gudde en AT Osborne. Consultancy.nl en de ROA waren verbonden als sponsor van het evenement.

Finale
In totaal streden 12 teams op de velden van voetbalvereniging DEV in Doorn voor de prestigieuze titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. Na de poulefase gingen vier teams door naar de halve finales: Twynstra Gudde, Ecorys, Consultancy.nl en Royal HaskoningDHV. Beide finalisten wonnen hun halve finale met 1-0. De finale tussen regerend kampioen Twynstra Gudde en Ecorys werd uiteindelijk met 2-0 beslist in het voordeel van Twynstra Gudde.

Twynstra Gudde Voetbalteam

“Prachtig toernooi, sportieve teams, nu kijken of er nog een plekje is in onze prijzenkast”, zegt Jan Willem Westerweel, aanvoerder van het Twynstra Gudde voetbalteam.

BBQ
Na afloop van het toernooi konden de ruim 150 voetballende consultants onder het genot van een BBQ en een biertje met elkaar napraten over de afloop van het succesvolle voetbaltoernooi.