Kirkman Company en YSE trainen De Kleine Consultant

24 mei 2013 Consultancy.nl

Op donderdag 13 juni organiseren Kirkman Company en YSE een adviseurstraining voor consultants van De Kleine Consultant (DKC). De training – genaamd "Helping Clients Succeed" – wordt verzorgd door Laure Gruben (DKC Leiden en momenteel werkzaam bij Kirkman Company) en Alexander Plat (DKC Delft en momenteel stagair bij YSE).
 
De Kleine Consultant is in 2009 geleden opgericht door twee studenten uit Amsterdam, Jacqueline van den Ende en Marieke Ebbing. De Kleine Consultant is opgericht met twee doelen: het verschaffen van strategisch advies aan iedereen die het nodig heeft en het bieden van een gestroomlijnd ontwikkelplatform voor studenten met talent en ambitie. Inmiddels is het consultancybureau uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 100 consultants verspreid over zeven steden in Nederland en Zweden.
 
De Kleine Consultant werkt samen met diverse adviesbureaus die DKC voorzien van bijvoorbeeld advies, inhoudelijke training en ondersteuning op andere vlakken. Onder de partners behoren o.a. de strategie adviesbureaus A.T. Kearney, Booz & Company, OC&C Strategy Consultants en Roland Berger en de managementadviseurs YSE, Kirkman Company, SeederDeBoer en M3 Consultancy.
 
YSE - Business Game
 
Laure Gruben
Tijdens haar studie aan Universiteit Leiden werkte Laure Gruben als adviseur bij De Kleine Consultant in Delft. Na een half jaar ervaring te hebben opgedaan besloot ze om de succesvolle consultancyformule ook op te zetten in Leiden: de oprichting van DKC Leiden werd een feit. Na afronding van haar studie begon ze aan het Kirkman Company powered by YSE traineeship.
 
Alexander Plat
Alexander Plat volgt de Master studie 'Strategic Product Design’ aan de TU Delft. Hij is meer dan een jaar verbonden aan de Delftse vestiging van DKC. Daarnaast loopt Plat momenteel stage bij YSE.

Nieuws

Meer nieuws over