Warner Wierda versterkt Morgan Clark & Company

05 juli 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Boutique consultancykantoor Morgan Clark & Company (MCC) heeft Warner Wierda in dienst genomen. Hij is afkomstig van KPN en versterkt het Management Consultant team van het adviesbureau. Warner wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de ICT dienstverlening van Morgan Clark & Company in Noord-Nederland. 

Warner Wierda heeft meer dan 10 jaar ervaring in Verander- en Programmamanagement en is gespecialiseerd in ICT innovatie en Business-IT instellingen binnen de telecom markt. Voordat hij zich bij Morgan Clark & Company voegde werkte hij voor KPN op diverse functies., zoals Programma Manager, Fiber Innovation Manager, en Manager Mobile IT. Tussen 1999 en 2004 werkte hij voor CMG, de juridische voorganger van Logica en CGI (Logica is in 2012 overgenomen door CGI).

Warner Wierda - Morgan Clark

Warner Wierda: "Morgan Clark & Company bestaat uit een groep zeer ervaren consultants, architecten en programma managers. Allen hebben een enorme drive om top kwaliteit te leveren op een toegangelijke en pragmatische manier. MCC werkt voornamelijk aan projecten in de Randstad, dus er ligt nog een groot potentieel om onze diensten uit te breiden in Noord-Nederland”.