Finavista lanceert nieuwe Product Life Cycle Toolbox

26 augustus 2009 Consultancy.nl

Finavista heeft samen met Hot ITem een nieuwere versie van de ‘Product Life Cycle Toolbox’ uitgebracht. De Product Life Cycle Toolbox is een transparante en beheersbare oplossing voor het schonen, onderhouden en migreren van productportefeuilles voor verzekeraars en pensioenfondsen. Volgens de partners biedt de nieuwe versie diverse verbeteringen voor financiële dienstverleners op het gebied van product- & portefeuillemanagement.
 
De nieuwste updates in de PLC Toolbox zijn voortgekomen uit praktijkervaringen en ‘lessons learned’ van Finavista opdrachten.
 
De Product Life Cycle Toolbox ondersteunt het schonen, onderhouden en migreren van productportefeuilles. Dit kunnen zowel administratieve trajecten zijn (bijvoorbeeld wet- en regelgeving) als commerciële en technische migraties. De toolbox bevat functionaliteit voor Data Import, Schoning, Migratie, Klantcommunicatie, Data Export en Voortgangsrapportages en is op elke portefeuille toepasbaar.
 
Over Finavista
Finavista is in 2003 opgericht door Marcel Schenk. Het adviesbureau uit Amsterdam is gespecialiseerd in Product & Customer Management en werkt exclusief voor financiële dienstverleners, waaronder leven- en schadeverzekaars, pensioenuitvoerders en hypothecaire instellingen. Finavista is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws