E&Y alumnus Andre Miedema naar Het Zuiderlicht

03 september 2011 Consultancy.nl

André Miedema is begin september in dienst getreden als Adviseur bij Het Zuiderlicht. Hij is afkomstig van Gjald, een dienstverlener dat finance professionals levert op interim-basis. Daarvoor werkte hij ruim vijf jaar voor Big4 kantoor Ernst & Young. André Miedema gaat zich binnen Het Zuiderlicht richten op vraagstukken op het gebied van organisatiesavies en finance.

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen ging André Miedema samen met twee vrienden een jaar de wereld rond. In september 2002 trad hij in dienst bij Ernst & Young, waar hij werkzaam was binnen de Audit afdeling. Na ruim vijf jaar bij het adviesbureau onderbrak hij zijn loopbaan om een jaar lang door Zuid-Amerika te reizen. Na terugkomst verbond hij zichzelf als Interim Finance Professional aan Gjald, waarvoor hij opdrachten vervulde als Controller (a.i) bij Gemeente Coevorden en GEM Meerstad. Naast het uitvoeren van advieswerk is André Miedema ook docent Accountancy aan de Hanze Hogeschool.

“Voor mij komt er hier en nu veel samen. Met deze collega's ga ik bij klanten prachtige vragen ontrafelen" aldus André Miedema.

Over Het Zuiderlicht
Het Zuiderlicht is een boutique organisatieadviesbureau met circa 10 consultants in dienst. Het Zuiderlicht is gevestigd in het centrum van Groningen.

Nieuws

Meer nieuws over