Workshop van House of Performance op Intranet 2012

05 maart 2012 Consultancy.nl

Bastiaan van Gils, consultant bij House of Performance, verzorgt een workshop tijdens het congres ‘Intranet 2012’. Hij geeft de workshop ‘Praktisch kennisdelen met een bedrijfswiki’, waar hij in zal gaan op de voordelen van een bedrijfswiki ten opzichte van het traditionele intranet.

Het congres Intranet 2012 vindt op 13 maart 2012 plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Centrale thema’s zijn strategie, mobiel, social en collaboration en governance. Naast keynote presentaties van intranetexperts Michael Sampson, Menno Lanting en James Robertson organiseren verschillende bedrijven (o.a. Rijksoverheid, Philips, Gemeente Amsterdam, Shell, ABN AMRO en de Belastingdienst) breakout sessies.

Praktisch kennisdelen met een bedrijfswiki
Bastiaan van Gils is verantwoordelijk voor de bedrijfswiki van het adviesbureau uit Utrecht. Begin 2008 migreerde House of Performance een deel van de bedrijfsinformatie van een gemeenschappelijke directory naar een bedrijfswiki. Daar deelen de consultants onderling kennis: workshops, tools, best practices, vakliteratuur en huishoudelijke informatie. In de workshop legt de adviseur uit welke visie House of Performance heeft op deze wiki als centraal platform en deelt hij de belangrijkste lessons learned.

Doelgroep
Het Congres Intranet is bedoeld voor het (senior) management, communicatieprofessionals, informatie-managers, CIO’s en ICT-ers die zich bezighouden met intranet en employee portals.

Over Bastiaan van Gils
Bastiaan van Gils is organisatieadviseur en hoofd kennisdeling en -ontwikkeling bij House of Performance. Hij heeft zich gespecialiseerd in kennisoverdracht, teamdynamiek en gedragsverandering. Op basis van deze disciplines ondersteunt hij managers en adviseurs bij het verbeteren van hun prestaties en relaties.

Nieuws

Meer nieuws over