Logica partner Jan Willem Boissevain MD Be Informed

01 november 2012 Consultancy.nl

Logica partner Jan Willem Boissevain maakt per vandaag de overstap naar softwareleverancier Be Informed, waar hij is aangesteld als Managing Director. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Be Informed in de Benelux.
 
Boissevain heeft ruim 15 jaar gewerkt voor de internationale business & ICT dienstverlener. In zijn meest recente functie was hij als Partner Publieke Sector verantwoordelijk voor de management consulting en IT consulting dienstverlening van Logica naar o.a. overheid en gemeenten. Daarvoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan als management consultant en als sales en account manager.
 
“Be Informed laat zich steeds nadrukkelijker zien in de markt en overtuigt door werkelijk gerealiseerde transformaties”, zegt Boissevain. “Ik zie ernaar uit om meer grote organisaties in staat te stellen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan met Be Informed”. Rik Hoogenberg, CEO van Be Informed, voegt toe: "Jan Willem Boissevain heeft de kennis en ervaring om die ontwikkeling verder gestalte te geven en het succes van onze klanten te garanderen”.
 
Diverse adviesbureaus implementatiepartner van Be Informed
Verschillende adviesbureaus hebben ervaring met het implementeren van de software van Be Informed bij klanten. Zo werkt Be Informed sinds eind vorig jaar intensief samen met BearingPoint. De partnership bouwde voort op de samenwerking die beide partijen opdeden tijdens een project voor de Belastingdienst van Caribisch Nederland (het project won in 2011 de ICT Aanbesteding Award).

Ook de voormalige werkgever van Boissevain heeft in het verleden gewerkt met Be Informed, zo hebben beide partijen bijvoorbeeld eerder dit jaar een tender gewonnen om gezamenlijk een ‘world class’ patentbeheersysteem te ontwikkelen voor het Europees Patentbureau. Capgemini heeft zelfs eerder dit jaar een speciale ‘Be Informed Competence Center’ opgericht. Ook in het buitenland is de software van Be Informed in opkomst – in mei sloot het een partnership met Deense IT consulting adviesbureau Platon.

Nieuws

Meer nieuws over