Het Deense Platon gebruikt beslissoftware Be Informed

03 mei 2012 Consultancy.nl

Het Deense IT consulting adviesbureau Platon heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Nederlandse softwareleverancier Be Informed. Platon gaat het business process platform van Be Informed gebruiken ter ondersteuning van haar dienstverlening. Voor Be Informed is het een van de eerste stappen op weg naar haar ambitie om internationaal uit te breiden.

Platon heeft kantoren in Copenhagen en Aarhus en meer dan 200 IT consultants in dienst. Het adviesbureau werkt voor klanten uit alle sectoren in met name Scandinavië en Finland. Platon biedt diensten aan op het gebeid van Business Intelligence, Performance Management, Data Warehousing, Master Data Management and Data Integration.

Beslissen in het bedrijfsproces
“Platon ondersteunde bedrijven al bij het toegankelijk maken van informatie voor hun beslissers, ter fundering van hun besluiten. Dankzij onze samenwerking met Be Informed, bieden we onze klanten voortaan de mogelijkheid feitelijke beslissingen te nemen binnen de bedrijfsprocessen zelf”, zegt Michael Borges, CEO van Platon.

Michael Borges is tevreden over de samenwerking: “Be Informed’'s business process platform is uiterst geschikt om de opkomende markt voor beslissingsondersteunende software in bedrijfsprocessen te bedienen. Decision Management stelt bedrijven en overheden beter in staat ingewikkelde beslissingen binnen het bedrijfsproces zelf te nemen en dan ook nog eens snel, voordelig, foutloos en consequent, terwijl je tegelijkertijd een betere dienstverlening kunt bieden”, zegt Borges.

Internationale expansie
Ook Be Informed´s CEO Rik Hoogenberg is content: “Platon is de poort naar de Noord-Europese markt voor het Be Informed business process platform. Onze tienjarige marktervaring hebben we goeddeels in Nederland opgedaan. Inmiddels krijgt Be Informed warme aandacht van internationale marktanalisten als Ovum, Forrester en Gartner. Die laatste bestempelt Be Informed zelfs als ´Cool Vendor´. Nu is de fase van snelle internationale expansie aangebroken. De samenwerking met Platon maakt daar onderdeel van uit.”

Nieuws

Meer nieuws over