Groningse topstudenten bezoeken strategy consultants

18 oktober 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Van 28 tot en met 30 november 2012 zullen de 30 beste Groningse studenten kennis maken met vijf strategy consultancy kantoren: Boston Consulting Group, Booz & Company, McKinsey & Company, Bain & Company en OC&C Strategy Consultants. De adviesbureaus openen dan hun deuren aan de studenten om een indruk te geven hoe het is om als strategy consultant bij hen te werken.
 
Het event, genaamd Expedition Strategy, wordt georganiseerd door vier studieverenigingen uit Groningen: Risk, TBV Lugus, T.F.V. 'Professor Francken' en Vesting.
 
Programma
Woensdag 28 november: OC&C Strategy Consultants (middag)
Donderdag 29 november: Boston Consulting Group (ochtend) en McKinsey & Company (middag)
Vrijdag 30 november: Booz & Company (ochtend) en Bain & Company (middag)
 
Aanmelden
Ben ben je benieuwd wat strategy consultancy precies inhoudt? Of weet je zelfs al dat je als strategy consultant aan de slag wilt en wil je graag de verschillen tussen de grootste consultants zien? Schrijf je dan in voor de Expedition Strategy op deze website. Inschrijven kan tot en met 9 november 2012.
 
Bij de inschrijving moeten je Curriculum Vitae, je cijferlijst van je middelbare school én je cijferlijst van de universiteit geüpload worden. De consultancykantoren zullen op basis hiervan 30 studenten selecteren.