Morgens versterkt teams voor overheid, data, onderwijs en zorg

01 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens heeft zijn team uitgebreid met een vijftal nieuwe professionals: Arash Kargar, Annericht van Dijk, Leonie van der Snee, Elles van Geest en Leah Berger.

Nog maar enkele maanden terug voegde het Leidse adviesbureau – gespecialiseerd in onder meer procesverbetering, digitale en organisatietransitie, strategie en verandermanagement – zich bij het ecosysteem van Conclusion. 

Als onderdeel van de Utrechtse zakelijke dienstverlener denkt Morgens meer impact te kunnen maken binnen de drie sectoren waarin het bureau opereert: zorg, onderwijs en overheid. “Wij helpen onze klanten in deze sectoren slagvaardiger te worden door het verbeteren van processen en samenwerking”, aldus Morgens.

Morgens versterkt teams voor overheid, data, onderwijs en zorg

Ter ondersteuning van die missie heeft Morgens nu vijf nieuwe professionals mogen verwelkomen. Ze voegen zich bij vier teams van het adviesbureau: overheid, zorg, onderwijs en data.

Arash Kargar heeft zich in de rol van Principal Consultant aangesloten bij het overheidsteam. Hiervoor werkte hij onder meer als manager & trainer bij Belink Academy, als interimmanager bij stichting Intermin en enkele jaren voor onderwijsorganisatie Nuffic, in zijn laatste rol als onderwijsvergelijker.

Het zorgteam van Morgens is versterkt met twee nieuwe professionals. Allereerst Annericht van Dijk, die is gestart als Consultant. In 2021 studeerde ze af in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze vervolgens ook ondersteuning bood bij onderzoek in de zorg. Daarna volgde ze een traineeship bij Vonk.

De afgelopen twee jaar zette Annericht zich in voor zorgorganisatie Lentis, waar ze verantwoordelijk was voor de communicatie, onderhandelingen, monitoring en jaarlijkse contractering van de financiering met zorgverzekeraars.

Leonie van der Snee is binnen het zorgteam aangesteld als Senior Consultant. Hiervoor werkte ze jarenlang voor ASR, in haar laatste rol als senior beleidsadviseur Intramurale Farmacie. Eerder in haar loopbaan was ze onder andere actief als stafadviseur en business analist (Zorgverkoop & Alliantie met VUmc) voor het AMC in Amsterdam.

Elles van Geest heeft zich als Consultant aangesloten bij het onderwijsteam. Ze is afkomstig van Achmea, waar ze in haar laatste functie fungeerde als IT Transformation Manager en eerder een tweejarig management traineeship doorliep. Elles rondde voorafgaande aan haar loopbaan een master in Organisational Change & Consulting af.

Leah Berger is de nieuwe Data Consultant binnen het datateam van Morgens. Ze neemt vanuit softwareontwikkelaar Quinyx enkele jaren ervaring mee op het snijvlak van artificial intelligence en business development, evenals ervaring als procesanalist bij Vopak. Leah rondde een master in Management (Business Administration) af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.