Young Advisory Group biedt diensten aan uitvinders

17 augustus 2012 Consultancy.nl

Young Advisory Group, een adviesbureau gerund door studenten, heeft een samenwerking afgesloten met de Nederlandse Orde Van Uitvinders (NOVU). Doelstelling van de partnership is om innovatieve en creatieve ideeën van Nederlandse uitvinders te ondersteunen met relatief goedkoop advies op het gebied van business en management.
 
De NOVU is de beroepsorganisatie van uitvinders, productontwikkelaars en onderzoekers in Nederland.
 
“Sommige uitvinders starten een eigen bedrijf, terwijl anderen alleen een geschikte marktpartij zoeken en graag zo veel mogelijk uitbesteden. De YAG kan een grote rol spelen bij het vinden van de beste optie. Het creatieve talent van Nederlandse uitvinders wordt zo gecombineerd met de zakelijke ervaring van de YAG-adviseurs” aldus Karel Nanninga, adviseur bij Young Advisory Group. “Naast het leveren van consultancydiensten kunnen onze adviseurs als klankborden en sparringpartners optreden bij het doorontwikkelingen van nieuwe ideeën” voegt hij toe.
 
Young Advisory Group en de NOVU hebben al bekendgemaakt dat de eerste contacten tussen uitvinders en YAG experts heeft plaatsgevonden.
 
Over Young Advisory Group
De Young Advisory Group (YAG) geeft strategisch advies aan MKB bedrijven, startende ondernemingen en stichtingen. De consultants van YAG bestaan uit academische topstudenten, waardoor klanten verzekerd van een scherpe prijs en een frisse kijk. De Young Advisory Group, dat vestigingen heeft in Groningen en Rotterdam, wordt gecoacht door de gerenommeerde adviesbureaus Berenschot en Roland Berger Strategy Consultants.

Nieuws

Meer nieuws over