Eurogroup Consulting organiseert eCommerce sessie

01 juni 2012 Consultancy.nl

Op dinsdag 19 juni 2012 organiseert Eurogroup Consulting een rondetafelbijeenkomst over Ecommerce en Cross channel retailing. De middag is bedoeld voor organisaties die al enige tijd online verkopen en toe zijn aan volgende stappen van professionalisering.

Over de Ronde Tafel Ecommerce en Cross channel retailing
Belicht vanuit uiteenlopende invalshoeken doet u kennis op over hoe u uw online kanaal verder kunt laten groeien en integreren met andere kanalen. Relevante aspecten als marketing, logistiek en fulfilment, technologie en organisatie komen aan de orde. In een open gesprek met de deelnemers deelt u ervaringen en krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen,"lessons learned", praktijkvoorbeelden en ontmoet u collega-managers, denkers en voorlopers binnen dit vakgebied.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor dit toegankelijke evenement? Stuur dan een e-mail met uw gegevens en die van uw collega's naar info@eurogroupconsulting.nl. Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Muriel Eren, telefoon 06 51 596 603 of per mail m.eren@eurogroupconsulting.nl.

Tijd en locatie
Dinsdag 19 juni 2012
Locatie: Restaurant Marnemoende IJsselstein
Vanaf 15.30uur

Zie de pagina Seminars en Workshops voor alle events van adviesbureaus voor klanten.

Nieuws

Meer nieuws over