Improvery maakt groeispurt met vijf nieuwe medewerkers

30 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Improvery, een specialist in continu verbeteren en agile werken, heeft in de eerste zes maanden van dit jaar een flinke groeispurt gemaakt. Een rondje langs de vijf nieuwe collega’s die het team zijn komen versterken.

Erik de Beus vervulde de afgelopen vijf jaar de rol van cloud consulant, waarbij hij als projectmanager en scrum master de schakel was tussen de behoeften van een organisatie en de techniek.

Met zijn kennis van zowel techniek als project- en stakeholdermanagement voerde hij diverse implementaties uit en hielp organisaties met het verbeteren van processen voor samenwerking en kennisdeling. Bij Improvery wil hij deze ervaring inzetten om opdrachtgevers te helpen bij complexe continu verbeteren-trajecten op het snijvlak tussen business en IT.

Lizeth Abrahamsen heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen op het gebied van lean, agile en managementontwikkeling. Bij Improvery richt ze zich op vraagstukken rond continu verbeteren en duurzame prestatiedoorbraken.

Haar kracht ligt in het verbinden van zowel individuen als teams en afdelingen op verschillende niveaus. Het geeft haar energie wanneer het lukt om samen met een groep professionals een gewenst resultaat te bereiken.

Tugba Mahmutogullari heeft ervaring met het inrichten en optimaliseren van processen, het coachen van teams en het begeleiden van verandertrajecten. In haar rol als consultant krijgt ze de mogelijkheid om het gedachtegoed van continu verbeteren bij verschillende organisaties uit te rollen.

Haar kracht ligt in het verbeteren van processen en het verbinden van individuen, zodat de neuzen dezelfde kant op staan. Mahmutogullari heeft oog voor verbetering en krijgt energie van draagkracht en het boeken van vooruitgang samen met anderen.

Rogier Jansen heeft ruime ervaring in het verbeteren van processen, het opzetten én implementeren van verbetervoorstellen, het leiden van projecten en het opleiden van medewerkers en leidinggevenden.

Hij wil vanuit zijn rol als consultant graag meehelpen met het vergroten van de klantwaarde en het uitdragen van het continu verbeteren-gedachtegoed. Goed luisteren naar de organisatie en medewerkers én daardoor snel verbindingen leggen is de manier waarop Jansen impact maakt in verbetertrajecten.

Margreet Corman was veertien jaar lang in dienst bij de Rabobank, waarvan ze de laatste vier jaar procesmanager was bij meerdere verander- en verbetertrajecten. Ze wil in haar nieuwe rol als consultant de kans grijpen om haar ervaring in te zetten bij verschillende organisaties om de cultuur van continu verbeteren steeds verder te verspreiden.

Corman krijgt energie van samen met een team continu verbeteren in kleine stappen, waarbij successen gevierd kunnen worden en resultaat snel zichtbaar is.

Met de toevoeging van de vijf nieuwe collega’s telt het team van Improvery nu rond de vijftien professionals.