Improvery

Improvery is een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat er direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren. Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen en niet zozeer op ‘tooling’.

We passen onze aanpak altijd aan naar de ambities van de klant. We helpen die ambities helder te krijgen, bepalen samen de eerste stappen en zorgen ook voor de implementatie. Het principe “voor doen – samen doen – zelf doen” zit in onze aanpak ingebakken. Daarmee zorgen we ervoor dat men op alle lagen (operationeel, tactisch en strategisch niveau) van de organisatie doorgaat met continu verbeteren. Ook wanneer wij weg zijn.

Improvery | Nieuws