Hans Frints en Jan Willem de Kleuver partner bij TwynstraGudde

27 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau TwynstraGudde heeft twee nieuwe partners benoemd. Zowel Hans Frints als Jan Willem de Kleuver maakt promotie vanuit de eigen gelederen.

Hans Frints brengt meer dan dertig jaar ervaring mee naar het partnerteam van TwynstraGudde. Hij sloot zich in 2018 aan bij het adviesbureau. Eerder werkte hij voor tal van grote (EY, Atos Consulting) en kleinere (MLC en zijn eigen onderneming Source Leadership) bureaus.

Frints zet zich in als adviseur, trainer en coach en focust zich op leiderschapsontwikkeling en (team)coaching. Hij werkt in meerdere sectoren en is in het bijzonder begaan met de zorg.

Hans Frints en Jan Willem de Kleuver - TwynstraGudde

“Volgens mij zit leiderschap in ieder mens”, zegt hij over zijn aanpak. “Ik help mensen en teams van binnenuit in beweging te komen, ergens echt voor te gaan staan en ‘met twinkeling in de ogen’ (samen) te werken. Doel is besluiten te nemen die gedragen worden, effectiever samen te werken en mensen individueel te laten groeien in hun eigen ontwikkeling.”

Jan Willem de Kleuver heeft binnen TwynstraGudde alle rangen doorlopen. Hij kwam in 2009 binnen als stagiair en mag zich nu, dertien jaar later, mede-eigenaar noemen. Hij beweegt zich op het grensvlak van mobiliteitstransitie, energietransitie en de ruimtelijke investeringen die daarvoor nodig zijn.

De afgelopen jaren werkte De Kleuver als project- en procesmanager aan projecten op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit (bijvoorbeeld het verbeteren van de bereikbaarheid van de Metropoolregio Amsterdam) en waterstof (het uitrollen van waterstofbussen in Nederland).

De Kleuver is een van de initiatiefnemers van de Futuring en Backcasting-methodiek van TwynstraGudde. Hij past deze methodieken toe op opdrachten en geeft er diverse workshops over in binnen- en buitenland.

Daarnaast is De Kleuver internationaal actief. Zo is hij internationaal aanspreekpunt voor mobiliteit en transport bij TwynstraGudde en werkt hierbij nauw samen met de andere leden van Cordence Worldwide (een internationaal netwerk van adviesbureaus waartoe ook TwynstraGudde behoort).

TwynstraGudde heeft rond de 300 adviseurs en is eigendom van de bijna veertig partners van het kantoor. Het bureau uit Amersfoort wordt geleid door Ton de Jong en Frank van Es.