Adviesbureau Over Morgen verwelkomt negen nieuwe adviseurs

07 september 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amersfoorts adviesbureau Over Morgen heeft zijn team versterkt met maar liefst negen nieuwe adviseurs.

Alle negen treden per september of oktober in dienst bij het bureau, dat is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten bij het zich aanpassen aan een duurzame leefomgeving. Duurzame mobiliteit, gebiedsontwikkeling en energietransitie zijn thema’s waar Over Morgen al jaren aan werkt. “En die zijn actueler dan ooit”, legt Ruben Visser van Over Morgen uit.

“Maar ook de voedseltransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en digitalisering van de stad beïnvloeden onze leefomgeving. De urgentie is hoog om vernieuwende en kwalitatieve oplossingen te bedenken en tot zichtbaar resultaat te brengen. Wij helpen opdrachtgevers met het ontwikkelen en realiseren van beleid op dergelijke thema’s.”

Tobias Jansen, Ingrid de Bondt, Martijn Blankestijn, Michiel Prak, Max Koster,  Koen Arendsen, Sanne Raggers, Jeanke van der Haar en Godelief Abhilakh Missier

Tot de nieuwkomers behoren enkele voormalige bestuurders: Ingrid de Bondt (voormalig wethouder Utrecht, gedeputeerde Zuid-Holland en dijkgraaf Hollandse Delta); en vanaf oktober Erik van Beurden (voormalig wethouder gemeente Leusden). De ervaren professional Jeanke van der Haar komt over van Engie en gaat zijn expertise inzetten op de versnelling van de warmtetransitie.

Andere nieuwe aangestelde collega’s zijn Koen Arendsen (focus op buitengebieden), Godelief Abhilakh Missier (data-/GIS-oplossingen), Martijn Blankestijn (gebiedsontwikkeling), Max Koster (energie, klimaat en warmte), Tobias Jansen (wijkaanpakken aardgasvrij) en Sanne Raggers (circulaire economie).

Door de uitbreiding bestaat het team van Over Morgen – dat sinds begin vorig jaar onderdeel is van Arcadis – uit bijna 100 adviseurs en medewerkers.