Rajiv Gokhale aan de slag bij House of Performance

03 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft een nieuwe Change Consultant aan het team toegevoegd: Rajiv Gokhale. 

Gokhale brengt zo’n vijf jaar werkervaring met zich mee naar het Utrechtse organisatieadviesbureau. “Ik was hiervoor Accountmanager Outsourcing bij OGD ict-diensten. Hier heb ik met veel plezier samengewerkt met verschillende accountteams, met als doel om de IT-afdelingen van onze klanten te verbeteren en zoveel mogelijk waarde toe te voegen voor de eindgebruikers.”

Hij was binnen deze rol verantwoordelijk voor het managen van meerjarige contracten van klanten die hun ICT (deels) hebben uitbesteed aan OGD. “De ervaring van het werken binnen multidisciplinaire teams op verschillende niveaus neem ik met veel enthousiasme mee naar House of Performance.” 

Rajiv Gokhale, Consultant, House of Performance

Inmiddels heeft hij de eerste twee maanden erop zitten. “Mijn ervaring tot nu toe is positief. Het valt mij op dat collega’s oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en graag een helpende hand uitreiken. Men bekommert zich om elkaar en dat zie je terug in de dagelijkse omgang, zowel intern als bij onze klanten.” 

“Tegelijkertijd wordt er verwacht dat je zelfstandig stappen zet in je kennisontwikkeling. Dit wordt onderschreven door het principe: minimale controle, maximale verantwoordelijk. Dat betekent voor mij dat House of Performance in de basis vertrouwen naar elkaar uitspreekt. Dat waardeer ik enorm in de samenwerking.” 

Als consultant richt Gokhale zich op het begeleiden van changeprojecten. “Dit doen we bij House of Performance op alle niveaus, van C-level tot de werkvloer, waarbij we tijdens een verandertraject interventies doen op de assen proces, besturing, gedrag en leiderschap.” 

“House of Performance is een plek waar ik mijn leergierige ei kwijt kan. Het is een mooie combinatie van samen werk oppakken versus autonoom nieuwe initiatieven bedenken, uitwerken en doorvoeren. Een combinatie die ik met open armen aangrijp.”