Bram Bloemendaal start als Scrum Master bij AgilityMasters

26 mei 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

AgilityMasters heeft per 1 mei een ervaren Scrum Master aan boord gehaald: Bram Bloemendaal.

“Bram is positief ingesteld, energiek en brengt in zijn werk veel enthousiasme mee om teams te motiveren en het beste uit zichzelf te halen”, omschrijft AgilityMasters zijn nieuwe collega, die werkzaam is als SAFe Program Consultant (SPC) en Professional Scrum Master (PSM II),

Bloemendaal neemt uitgebreide werkervaring mee naar zijn nieuwe werkgever. Gedurende zijn loopbaan was hij actief voor verschillende bedrijven en binnen uiteenlopende sectoren: van de zorg, politie, de financiële sector tot startups. In 2019 rondde Bloemendaal zijn bachelor Psychologie af aan Universiteit van Amsterdam, waarna hij aan de slag ging bij ABN Amro. Na een startersfunctie groeide hij door naar zijn meest recente rol als Scrum Master.

Bram Bloemendaal, Scrum Master, AgilityMasters

Martijn Kistemaker, Product Owner bij ABN Amro, is vol lof over zijn voormalige collega: “Ik heb Bram leren kennen als een gedreven collega. Vanuit de theorie is hij steeds op zoek om de effectiviteit en de werking van het team te verbeteren. Zowel binnen het team, als vanuit het team naar buiten toe.”

Inmiddels maakt Bloemendaal deel uit van het team van AgilityMasters, een bureau dat opdrachtgevers op projectmatige basis ondersteunt bij hun transitie naar Agile werken. Het bureau levert coaches – die rollen vervullen als Agile (team) coach of Scrum Master – voor het implementeren, ontwikkelen en verbeteren van Agile werken.

In zijn kersverse rol als Scrum Master – hij is daarnaast PSPO en ‘Scrum met Kanban’ gecertificeerd (PSK) – voegt Bloemendaal in het Agile werken een combinatie van antropologie, psychologie, filosofie en empirisme samen.

“Bram heeft een bachelor is psycho-biologie en werkt graag in omgevingen waar hij zijn fascinatie voor menselijk gedrag kan gebruiken. Hij is als een vis in het water binnen teams en ziet onze menselijke natuur op de werkvloer als het ware geheim van Agile”, besluit AgilityMasters.