AgilityMasters

Agile Coach of Scrum Master inhuren? AgilityMasters.com ondersteunt jouw organisatie met Agile Coaches en Scrum Masters. We geloven heel sterk in de juiste match tussen coach en opdrachtgever.

Over AgilityMasters.com

AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken. Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren daarvan worden onze coaches ingezet. Wij leveren coaches in de rol van Agile (team) coach en Scrum Master en werken met verschillende soorten senioriteitsniveaus.

Ons DNA

AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken. Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren daarvan worden onze coaches ingezet. Wij leveren coaches in de rol van Agile (Team) Coach en Scrum Master en werken met verschillende soorten senioriteitsniveaus.

Wat doen we

AgilityMasters.com zet eigen Agile Coaches en Scrum Masters in voor jouw organisatie. Onze coaches zijn divers en hebben allemaal verschillende kwaliteiten en niveaus van senioriteit. Middels intensieve gesprekken met opdrachtgevers, kijken we waar behoefte aan is. Wij geloven heel sterk in de juiste match tussen coach en opdrachtgever.

AgilityMasters | Nieuws