IJsselvliet-medeoprichters dragen stokje over aan Eric Moen

11 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Een bijzondere mijlpaal voor IJsselvliet Strategie & Realisatie: Bert Gadellaa en Hidde van der Wal, twee van de oprichters, aandeelhouders en bestuurders van het eerste uur, treden terug.

Het was 2008 toen IJsselvliet Strategie & Realisatie het levenslicht zag. Frank Markerink, Bert Gadellaa, Hidde van der Wal, Eric Moen en Leendert Stam waren alle vijf werkzaam bij KPMG Advisory en zagen een kans om met een nieuwe formule de adviesmarkt te betreden. Onder hun leiding is IJsselvliet uitgegroeid tot een bureau van circa 20 adviseurs.

IJsselvliet heeft een sterk trackrecord weten op te bouwen op de thema’s strategie, finance & control, bedrijfsvoering, human resources en verandermanagement, waarbij het zich vooral richt op opdrachtgevers in het oosten van het land. Het adviesbureau opereert vanuit vestigingen in Zwolle en Hengelo.

Bert Gadellaa, Hidde van der Wal, Eric Moen - IJsselvliet

Na eerder afscheid te hebben genomen van Stam (hij is sinds begin 2018 partner bij een M&A-boetiek) en Markerink (per april 2020) als bestuurders en aandeelhouders, treden nu ook Gadellaa en Van der Wal terug. Zij blijven echter verbonden aan het adviesbureau, en hebben zich geassocieerd als adviseur.

“We kijken terug op een mooie en betekenisvolle periode”, laten Gadellaa en Van der Wal weten in een reactie op hun besluit. “Door hard werken, goede contacten met collega’s, klanten, netwerk, familie en vrienden, en wat toevalligheden en geluk is IJsselvliet gemaakt tot wat het nu is.”

Nieuwe directeur: Eric Moen

De leiding van het bureau is overgedragen aan medeoprichter Eric Moen. “Ik ben blij met het vertrouwen dat Bert en Hidde mij hebben gegeven met deze overdracht. Gelukkig blijven ze verbonden aan IJsselvliet en blijven ze een rol spelen in onze dienstverlening.”

“Ik heb er zin in om samen met hen en met het team van IJsselvliet in 2021 organisaties in Noordoost- en Midden-Nederland te ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken in het domein van bedrijfsvoering op het snijvlak van strategie en realisatie.”

Over de ambities voor 2021 zegt de nieuwe bestuurder: “We zetten in op een bescheiden groei. Het aannemen van een aantal nieuwe adviseurs hoort daar nadrukkelijk bij. Hiermee spelen we ook in op het feit dat het nu meer dan ooit aankomt op een duidelijke strategie en een effectieve bedrijfsvoering om zo de crisis het hoofd te blijven bieden.”