IJsselvliet en Marxman Advocaten intensiveren samenwerking

18 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IJsselvliet en Marxman Advocaten hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Hiermee geven de twee zakelijke dienstverleners invulling aan hun ambities meer geïntegreerde diensten te leveren aan hun respectievelijke klanten, “met een nog bredere financieel, strategische en juridische blik”, aldus de partners.

Tegen de achtergrond van de coronapandemie bevinden ondernemers zich vandaag de dag in een marktomgeving waarin alles continu in beweging is. Zij staan veelal voor lastige vraagstukken en keuzes, waarbij tegelijkertijd zowel op kansen als risico’s ingespeeld dient te worden. Waar sommigen vragen hebben over de te kiezen strategie of juist hun operaties, kampen anderen juist met juridische kwesties, maken zich zorgen over hun liquiditeit, of zijn op zoek naar financiële mogelijkheden.

Het is tegen deze snel veranderende achtergrond dat IJsselvliet en Marxman hun klanten met deze en andere vraagstukken nog beter willen bijstaan.

IJsselvliet, dat zo’n 20 consultants in dienst heeft, verspreid over kantoren in Zwolle en Hengelo, richt zich op diensten op het gebied van strategie, finance, bedrijfsvoering, human resources en change management. Tot de klantenkring van het bureau behoren bedrijven als Batavus, Enexis, Hemmink, NHL Stenden Hogeschool, Wadinco en Zorggroep Sint Maarten.IJsselvliet en Marxman Advocaten intensiveren samenwerkingMarxman Advocaten, met zo’n 30 professionals in dienst gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn, helpt ondernemers en organisaties met juridische diensten, gecentreerd rondom dertien rechtsgebieden (onder andere bestuursrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, fusies & overnames, privacy & gegevensbescherming en bank & financiering).

In een persverklaring laten de twee partners weten: “Doel is dat we nu nog intensiever samen optrekken met als ambitie ondernemingen naar een hoger plan te tillen. Dat resulteert in een partnerschap dat een full-service aanpak aanbiedt (financieel, strategisch en juridisch), waardoor ondernemers kunnen (blijven) doen waar ze goed in zijn: ondernemen!”

IJsselvliet en Marxman zijn geen onbekenden van elkaar. De afgelopen jaren zijn de twee – elk vanuit zijn eigen expertisegebied – al vaker met elkaar opgetrokken bij klanten. Met de nu gesloten overeenkomst is hun samenwerking verder geïntensiveerd. “De adviseurs van IJsselvliet en juridisch specialisten van Marxman Advocaten bieden samen inzicht op financieel, juridisch en strategisch gebied en helpen organisaties de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.”