IJsselvliet Strategie & Realisatie opent vestiging in Hengelo

10 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na vorig jaar een vestiging in Amersfoort te hebben geopend, heeft IJsselvliet Strategie & Realisatie nu ook de stap gezet richting het oosten van het land.

IJsselvliet Strategie & Realisatie werd opgericht in 2009 en heeft lange tijd in regio Zwolle geopereerd. Vorig jaar, toen het adviesbureau zijn tienjarig bestaan vierde, sprak het management van IJsselvliet de ambitie uit om het kantoor verder uit te bouwen. Ervaringen met ondernemers in Zwolle hebben uitgewezen dat de aanpak van het adviesbureau aanslaat.

Het bureau ondersteunt directies en beslissers van middelgrote en grote organisaties op het gebied van strategieadvisering, finance & control, human resources en procesoptimalisatie. IJsselvliet voert ook een praktijk die zich in het bijzonder richt op familiebedrijven – IJsselvliet helpt deze bedrijven onder meer met bedrijfsopvolgingsvraagstukken. Ook beschikt het adviesbureau over een interim management-praktijk.

IJsselvliet Strategie & Realisatie opent vestiging in Hengelo

“Lange tijd lag onze focus hoofdzakelijk op Zwolle. De uitbreiding vorig jaar naar Amersfoort met mooie gebieden als Harderwijk en Nijkerk ertussen, was een logisch vervolg. We hadden al verschillende klanten in deze omgeving”, vertelt Bert Gadellaa, een van de vijf medeoprichters van IJsselvliet (alle vijf hebben een achtergrond bij de Advisory-praktijk van KPMG).

Met de expansie begin deze maand naar Hengelo beschikt IJsselvliet nu over een derde vestiging. “Hiermee geven we invulling aan onze wens om een omgeving te creëren waarin ontmoeting met onze relaties in het oosten nog gemakkelijker kan plaatsvinden”, aldus Hendri Meilink, werkzaam bij IJsselvliet.

IJsselvliet is gevestigd in Gebouw N, het voormalige pand van Thales. “Spreek je in Twente over Thales, dan weet iedereen wat je bedoelt. Het is een inspirerende omgeving”, geeft Meilink aan.

Gebouw N is een aantal jaar geleden getransformeerd van kantoorgebouw tot bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw, dat dateert uit 1962, is 120 meter lang en 21 meter diep. Het telt in totaal driehonderd werkplekken, die bijna allemaal zijn verhuurd.