Guus Janse verbindt zich als partner aan IJsselvliet

14 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IJsselvliet heeft een nieuwe partner aan boord gehaald. Guus Janse, een zeer ervaren adviseur met een brede fiscale achtergrond, maakt de overstap van PwC en is daarmee de vierde partner bij het adviesbureau. 

Guus Janse neemt meer dan dertig jaar aan werkervaring in het adviesvak mee naar zijn nieuwe werkgever, onder meer opgedaan binnen grote adviesorganisaties, zoals PwC, waar hij twaalf jaar werkzaam was als corporate tax partner. De ervaren jurist en adviseur richt zich vooral op advisering ten aanzien van governance- en opvolgingsvraagstukken in ondernemingen, met name bij familiebedrijven.

Binnen PwC was hij verantwoordelijk voor de Family Business Praktijk in de regio Oost-Centrum en was hij daarnaast medeverantwoordelijk voor de inhoud en presentatie van het commissarissenprogramma van PwC in de Regio.

Guus Janse verbindt zich als partner aan IJsselvliet

Vanuit zijn achtergrond is Janse zeer betrokken bij (familie)ondernemingen met groeiambities. Zijn ambitie – om “IJsselvliet, en daarmee ook de propositie ‘familie en de zaak’ groter en mooier te maken” – sluit daarbij goed aan. Janse over zijn keuze voor IJsselvliet: “Het is een bewuste keuze om nu te kiezen voor een kleinere en daarmee meer wendbare organisatie.” 

Janse licht zijn keuze voor IJsselvliet verder toe: “Het multidisciplinaire team van IJsselvliet staat voor co-creatie en biedt veel gelegenheid om gezamenlijk de verbinding aan te gaan met de cliënt-ondernemer. De relatie maakt het mogelijk om meer impact te maken met onze dienstverlening.” Met de overstap is Janse de vijfde partner van het kantoor. Overige partners zijn Eric Moen, Bert Gadellaa en Hidde van der Wal.

Gevestigd in Zwolle heeft IJsselvliet ongeveer twintig professionals in dienst. Het bureau richt zich op diensten op het gebied van strategie, finance, bedrijfsvoering, human resources en verandermanagement. Recent opende het bedrijf ook een praktijk voor interim management, die wordt geleid door ervaren business manager en interim professional Willem Timmers. Tot de klantenkring van IJsselvliet, dat afgelopen jaar zijn tienjarig jubileum vierde, behoren bedrijven als Batavus, Enexis, Hemmink, NHL Stenden Hogeschool, Wadinco en Zorggroep Sint Maarten.