Bewegin organiseert creatieve workshop voor starters in consultancy

05 november 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Speciaal voor starters met ambities in de consultancybranche komt Bewegin met een bijzonder initiatief: de Grote Ontdek Je Drijfveren Show. De show vindt plaats op 3 december en aanmelden kan nog tot 18 november.

Een show om starters te trekken? En dan ook nog een event dat in het teken staat van het spelen van spelletjes? Bij talentontwikkelaar Bewegin staan ze bekend om hun creativiteit en de bijzondere manier waarmee ze tijdens deze lockdown in contact blijven met collega’s. En met het nieuwe event laten ze nu zien op welke bijzonder wijze ze in contact willen komen met de consultancy talenten van nu.

Tijdens de show draait alles om ambities, zo valt te lezen in de aankondiging van de De Grote Ontdek Je Drijfveren Show. “De Grote Ontdek Je Drijfveren Show staat in het teken van serious gaming. Onder begeleiding van een ervaren facilitator duik je in Bewegin en in jouw ambities. Na afloop van de workshop heb je een beter beeld van je drijfveren en weet je wat jij belangrijk vindt in een eerste baan.”

De Grote Ontdek Je Drijfveren ShowHet doel van het event is studenten te helpen bij de keuze voor hun eerste baan. Want, zo zullen de meeste studenten beamen, dat is geen gemakkelijke opgave. Studenten kunnen terecht in tal van sectoren en daarbinnen ook nog eens uiteenlopende functies beoefenen. 

Pieter Wolthuis van Bewegin: “Wij merken dat starters de stap van het studentenleven naar hun eerste baan vaak lastig vinden. Welke baan past bij mij? Hoe maak ik de beste start? Deze vragen worden vaak gesteld.”

Bij Bewegin staat intrinsieke motivatie centraal. Vandaar ook de Grote Ontdek Je Drijfveren Show. Voor de deelnemers zorgt de workshop bovendien voor een vrolijke manier om kennis te maken met Bewegin. “Wij bieden starters dé kickstart van hun carrière, met een uitdagend en vernieuwend traineeship, vol vrijheid, uitdaging, training, coaching en begeleiding”, sluit Wolthuis af.

Meer informatie over het event is te vinden op deze pagina: De Grote Ontdek Je Drijfveren Show.