De Grote Ontdek Je Drijfveren Show

Bedrijf
Datum
03 december 2020
Inschrijven voor
18 november 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bewegin presenteert: dé workshop voor ambitieuze starters

Speciaal voor starters met ambities in de consultancy komt talentontwikkelaar Bewegin met een bijzonder initiatief: de Grote Ontdek Je Drijfveren Show. De ideale manier om een boost te geven aan jouw ambities. De show is op 3 december, aanmelden kan tot 18 november. 

Bewegin helpt organisaties en starters bij het continu ontwikkelen van hun talent. Dat doet Bewegin onder meer met een vernieuwend traineeship, vol vrijheid, uitdaging, trainingen, coaching en begeleiding. Zo helpt Bewegin Nederland om verantwoordelijkheid te nemen voor talent. 

Het traineeship van Bewegin stoomt talenten klaar voor de rol van organisatieontwikkelaar. Dit maakt Bewegin extra interessant voor talenten én organisaties die zich willen ontwikkelen. Door samen te werken met Bewegin krijgen zij de tools om hun ambities waar te maken. 

Ontdek je drijfveren

Bij Bewegin merken ze dat starters de stap van het studentenleven naar hun eerste baan vaak lastig vinden. Welke baan past bij mij? Hoe maak ik de beste start? Deze vragen worden vaak gesteld. 

Als jij aan het begin van je loopbaan staat, ambities in de consultancy hebt en jezelf hierin herkent, dan is de Grote Ontdek Je Drijfveren Show zeker ook voor jou.

Samen aan de slag

De Grote Ontdek Je Drijfveren Show staat in het teken van serious gaming. Onder begeleiding van een ervaren facilitator duik je in jouw ambities. 

Dit is jouw kans om kennis te maken met Bewegin, andere talenten te ontmoeten en vooral: jezelf nog beter te leren kennen dan je al deed.

Na afloop van de workshop heb je een beter beeld van je drijfveren, weet je wat jij belangrijk vindt in een eerste baan, en heb je ongetwijfeld ook een toffe tijd gehad. 

Aanmelden

Wil jij de kans om samen met Bewegin een boost te geven aan jouw ontwikkeling? Meld je dan voor 18 november 2020 aan voor de Grote Ontdek Je Drijfveren Show.

Event informatie

Bedrijf: Bewegin

Datum: 03 december 2020

Inschrijven voor: 18 november 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online