Vijf nieuw professionals voor veranderbureau Move Beyond

18 maart 2020 Consultancy.nl 5 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Verander- en projectmanagementbureau Move Beyond heeft dit jaar vijf nieuwe professionals aangesteld: Ingeborg van Mil, Hamed Fahimi, Minke Mensink, Lotte Harings en Chieldo van den Burg. 

Ingeborg van Mil (39) is een professional met ruime ervaring in zowel lijn- als projectmanagement in grote organisaties, waaronder NedTrain, Heineken en DAF. Ze is altijd werkzaam geweest in de supply chain-organisatie van verschillende bedrijven. Dit varieerde van het aansturen van een planningsteam, een logistieke operatie of een logistiek dienstverlener tot bijvoorbeeld de implementatie van een WMS systeem.

Bij al deze rollen lag nadruk op het veranderproces. “Procesmatig denken en snel de vertaling kunnen maken tussen IT en de business” zijn kwaliteiten die Van Mil kenmerken, aldus Move Beyond, dat de ervaren projectleider omschrijft als een teamplayer en een “bruggenbouwer en verbinder”. Het snelgroeiende adviesbureau, dat ruim 50 professionals telt, geldt in de adviesmarkt als een specialist op het gebied van project- en change management.

Hamed Fahimi (40) is een ervaren project- en verandermanager met brede expertise in IT-infrastructuur. Zijn ervaring deed hij op binnen verschillende soorten organisaties op operationeel en strategisch niveau. De laatste jaren was Fahimi verantwoordelijk voor een breed scala aan ICT-projecten, waarin veelal een grote verandercomponent zat. Zo was hij onder andere enkele jaren werkzaam als (Senior) Projectleider bij Conclusion (inzet bij onder andere NS en Royal FloraHolland). In zijn vroege loopbaan was hij jarenlang als IT consultant en in zijn latere rol als projectmanager actief bij ICT-dienstverlener CGI.

Fahimi weet volgens zijn nieuwe werkgever business, IT, architectuur en servicemanagement met elkaar te verbinden. Daarbij beschikt hij over een “pragmatische en resultaatgerichte aanpak”, heeft hij “oog voor detail” en “gevoel voor mensen en politiek-bestuurlijke verhoudingen” en weet hij op ieder niveau binnen een organisatie “sterk te opereren”.

Ingeborg van Mil, Hamed Fahimi, Minke Mensink, Lotte Harings en Chieldo van den Burg

Minke Mensink (49) is ruim twintig jaar werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, waar ze verschillende functies heeft vervuld, in het bijzonder commerciële rollen richting grote klanten. Voorafgaande aan haar start bij Move Beyond werkte Mensink als programmamanager voor HeadFirst en als director bij Lakran. Daarvoor vervulde ze jarenlang verschillende leidende rollen binnen de Randstad-organisatie.

Move Beyond omschrijft Mensink als een “enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte manager”. Ze wordt door het bureau vooral gewaardeerd om haar haar “commerciële en dienstverlenende kwaliteiten” en haar “oog voor kwaliteit”. Daarnaast weet ze “snel verbinding te maken met interne en externe klanten en relaties” en deze verder te ontwikkelen.

Lotte Harings (34) is aangesteld als project- en change manager bij Move Beyond, dat blij is met de kwaliteiten die ze meebrengt: “Lotte is een gedreven manager die oog heeft voor de mens achter de werknemer zonder daarbij het (project)resultaat uit het oog te verliezen.” Over haar kwaliteiten zegt Move Beyond verder: “Door haar open en heldere managementstijl is Lotte in staat om snel energie en beweging te creëren.”

Harings begon haar loopbaan als consultant bij Capgemini en ging vervolgens aan de slag bij Signify (voormalige Philips Lighting), waar ze uiteenlopende rollen vervulde. In haar laatste rol was ze als projectmanager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en internationaal uitrollen van een nieuw e-commerce platform. Ze kan bogen op ruime ervaring in het aansturen van teams en leidinggeven aan complexe IT projecten in internationale organisaties, met name in het marketing- en salesdomein. Ook is ze een expert op het gebied van onder meer agile werken. 

Chieldo van den Burg (33) heeft tien jaar ervaring in onder meer IT-projecten(SAP), productontwikkeling en projectlanceringen en non-IT projecten, evenals in bedrijfsprocesanalyse en coaching. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar agile, een vakgebied waar hij de afgelopen vier jaar veel mee in aanraking is geweest. Hij was actief in diverse branches, waaronder de productie, international business, supply chain en finance. De afgelopen zes jaar was Van den Burg werkzaam als adviseur bij Capgemini, in zijn laatste rol als senior (SAP-)projectmanager. Vanuit de ICT-dienstverlener zette hij zich in voor onder meer Koopman, Grolsch, Rabobank en Cargill. Eerder werkte hij voor Sintrum IT en BurgCC (in China).

Als projectmanager bij Move Beyond zal Van den Burg “duidelijke doelstellingen en planningen vaststellen met de klant en het team en zorgdragen voor goede vooruitgang”. Zijn nieuwe werkgever omschrijft Van den Burg als “pragmatisch en resultaatgericht” en als iemand met een “goed relativeringsvermogen”, waardoor hij “goed kan presteren onder hoge druk”.