HeadFirst Group

HeadFirst Group is toonaangevende, internationale HR-dienstverlener en specialist op het gebied van het professioneel organiseren van vaste en flexibele arbeid. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen: Managed Service Providing, Recruit Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks meer dan 20.000 professionals bij ruim 500 opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 2 miljard euro.

De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de MSP (incl. intermediaire dienstverlening) labels HeadFirst, Between en Staffing Management Services, RPO- en recruitment specialist Sterksen, IT talent sourcer StarApple en het Belgische HR-techbedrijf ProUnity. Door de unieke samenstelling van bedrijven – met ieder zijn eigen specialistische diensten – heeft HeadFirst Group een oplossing voor ieder recruitmentvraagstuk. 

Onze oplossingen

Is uw inhuur momenteel decentraal georganiseerd of maakt u gebruik van preferred suppliers en heeft u het gevoel dat het beter, efficiënter of goedkoper kan? Denkt u aan het opzetten van uw eigen hiring desk of juist aan het outsourcen van alle inhuurprocessen? Wij adviseren over de beste oplossing voor uw organisatie, afhankelijk van de inhuurvolwassenheidsfase waar uw organisatie zich in bevindt, en begeleiden u naar de ideale situatie.

Heeft u moeite – zeker in deze tijd van schaarste - met de werving van de juiste professionals? HeadFirst Group activeert voor u graag haar zorgvuldig opbouwde, actieve community van zelfstandig professionals en niche-leveranciers met unieke specialistische kennis. Is expertise in deze community niet voor handen, dan halen wij de beste professionals zelfs voor u van over de hele wereld naar Nederland. Heeft u structureel tekort aan capaciteit, dan gaan we nog een stap verder: wij leiden professionals voor u op. 

HeadFirst Group biedt de volgende diensten aan haar opdrachtgevers:

  • HR-consultancy: Onze experts, met decennialange praktijkervaring in de flexmarkt, adviseren over het strategische personeelsbeleid en de rol van externe inhuur hierin. Met een gefundeerd inhuurbeleid voor de organisatie als eindproduct.
  • Managed Service Providing: Als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling neemt ons label Staffing Management Services het inhuurproces – volledig of gedeeltelijk – uit handen. Sterker nog: wij optimaliseren het tot in de puntjes.
  • RPO: Als RPO-partner ontzorgen wij bij de werving van nieuw personeel. Besteed het volledige - of gedeeltelijke - recruitmentproces met een gerust hart aan ons uit.
  • Matchmaking: Namens het label HeadFirst ontsluiten wij de complete flexibele arbeidsmarkt, biedt de keuze uit de beste professionals en verzorgt na een succesvolle match de complete administratieve afhandeling.
  • Contracting: Ook als de werving & selectie van professionals zelf is verzorgt, kunnen wij ingeschakeld worden voor een risicovrije verwerking. Wij beheren de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit.
  • Freelance & Supplier Management System: Select is ons inhouse ontwikkelde platform, dat vraag en aanbod slim en data driven dichter bij elkaar brengt dan ooit.

HeadFirst Group | Nieuws