HeadFirst

Bedrijfsprofiel van HeadFirst: een overzicht van HeadFirst nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
HeadFirst - Labels | Consultancy.nl

HeadFirst | Labels

HeadFirst Group is marktleider op het gebied van organiseren van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Wij organiseren de inhuur van meer dan tweehonderd opdrachtgevers in de Benelux, voornamelijk bestaand uit corporate organisaties en grote overheidsinstanties. Dagelijks werken meer dan 9.000 professionals via onze organisatie bij deze opdrachtgevers, waarmee wij een jaaromzet realiseren van circa 900 miljoen euro.

Onderdeel van HeadFirst Group zijn onder andere de bedrijven HeadFirst, Myler en Staffing Management Services. Door de unieke samenstelling van bedrijven – met ieder zijn eigen specialistische diensten - heeft HeadFirst Group een oplossing voor ieder inhuurvraagstuk. Zorgeloos inhuren, dat is onze belofte.

HeadFirst

HeadFirst is het label van HeadFirst Group dat gespecialiseerd is in matchmaking. Bij matchmaking werven en selecteren wij hoogopgeleide kennisprofessionals voor opdrachtgevers. Wij treden volledig vendor neutral op. Wij hebben geen voorkeursafspraken met leveranciers en detacheren geen eigen personeel. Ons enige belang: een marktconform tarief voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer. Onze vaste lage marge (geen percentage) borgt dit belang. 

Zowel HeadFirst,  Source als Myler verzorgen het contractmanagement voor opdrachtgevers. Ook het contracteren van professionals die door de opdrachtgever zelf zijn geworven, is een van onze diensten. Het inhuren van externen brengt kansen met zich mee, maar ook veel risico’s. Wij bewaken deze risico’s op arbeidsrechtelijke, fiscale en overige juridische gebieden en dekken deze volledig af. Daarnaast coördineren en regelen wij alle overeenkomsten en administratieve procedures. Het resultaat: zorgenvrij inhuren tegen een minimale administratieve belasting en minimale kosten.

Staffing Management Services

Als Managed Service Provider gaan wij een stap verder dan onze dienst matchmaking: wij nemen het inhuur-proces van een opdrachtgever (gedeeltelijk) uit handen en optimaliseren dit verder. Onze consultants leiden de centralisatie van inhuur naar één punt, met als belofte: gegarandeerde kostenbesparing zonder verlies aan kwaliteit. Staffing MS is het label binnen HeadFirst Group dat optreedt als Managed Service Provider. Wij fungeren als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling en nemen vanuit die rol veel werk uit handen; wij werven de juiste professionals, regelen de screening, zorgen voor de contracten en administratieve afhandeling, doen tijdige betalingen, nemen de inhuurrisico’s weg en bieden inzicht middels dashboards en rapportages. Daarnaast monitoren wij de performance van de ingehuurde professionals, managen leveranciers en onderhandelen bestaande contracten uit.

Veel winst is te behalen in het optimaliseren van het inhuurproces. Ondersteunend hieraan zetten wij een Vendor Management Systeem (VMS) in. Dit kan ons eigen inhouse ontwikkelde systeem zijn, maar ook andere in de markt aangeboden Vendor Management Systemen. Wij implementeren wat voor de opdrachtgever de beste oplossing is. 

Myler

De vraag naar specialistische IT-professionals zal naar verwachting de komende jaren blijven stijgen, wat gezien de schaarste natuurlijk een uitdagend werkveld creëert. Daarom geloven we dat onze Global Sourcing dienstverlening het absolute verschil maakt in de markt. Door het overschot aan competente IT’ers uit het buitenland zijn we in staat om, ondanks de krapte in de markt, de beste match te blijven leveren. Dit doen we niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook met een team van partners. Of het nu gaat om de huisvesting van internationale IT-professionals, het regelen van hun visa of hen op weg helpen in Nederland. Myler faciliteert dit. Want zo kunnen wij behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, bijvoorbeeld op gebied van Java, PHP of Fullstack development, invullen.

HeadFirst - Labels | Consultancy.nl
Adres - en contactgegevens van HeadFirst Source Group . Neem contact op met HeadFirst Source Group via telefoon of email.
HeadFirst Source Group - Contact | Consultancy.nl

HeadFirst | Contact

Adresgegevens HeadFirst hoofdkantoor:
Polarisavenue 33
2132 JH Hoofddorp
Nederland

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)23 - 568 56 30

HeadFirst Source Group - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van HeadFirst Source Group : een overzicht van HeadFirst Source Group nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
HeadFirst Group | Consultancy.nl

HeadFirst

HeadFirst Group is marktleider op het gebied van organiseren van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Wij organiseren de inhuur voor meer dan tweehonderd opdrachtgevers in de Benelux, voornamelijk bestaand uit corporate organisaties en grote overheidsinstanties. Dagelijks werken via HeadFirst Group meer dan 9.000 professionals bij onze opdrachtgevers, waarmee wij een jaaromzet realiseren van circa 900 miljoen euro.

Onderdeel van HeadFirst Group zijn onder andere de bedrijven HeadFirst, Myler en Staffing Management Services. Door de unieke samenstelling van bedrijven – met ieder zijn eigen specialistische diensten - heeft HeadFirst Group een oplossing voor ieder inhuurvraagstuk. Zorgeloos inhuren, dat is onze belofte.

Onze oplossingen

Is uw inhuur momenteel decentraal georganiseerd of maakt u gebruik van preferred suppliers en heeft u het gevoel dat het beter, efficiënter of goedkoper kan? Denkt u aan het opzetten van uw eigen hiring desk of juist aan het outsourcen van alle inhuurprocessen? Wij adviseren over de beste oplossing voor uw organisatie, afhankelijk van de inhuurvolwassenheidsfase waar uw organisatie zich in bevindt, en begeleiden u naar de ideale situatie.

Heeft u moeite – zeker in deze tijd van schaarste - met de werving van de juiste professionals? HeadFirst Group activeert voor u graag haar zorgvuldig opbouwde, actieve community van zelfstandig professionals en niche-leveranciers met unieke specialistische kennis. Is expertise in deze community niet voor handen, dan halen wij de beste professionals zelfs voor u van over de hele wereld naar Nederland. Heeft u structureel tekort aan capaciteit, dan gaan we nog een stap verder: wij leiden professionals voor u op.

HeadFirst Group biedt de volgende diensten aan haar opdrachtgevers:

  • Business consultancy: onze experts, met decennialange praktijkervaring in de flexmarkt, adviseren u graag over uw strategische personeelsbeleid en de rol van externe inhuur hierin. Met een gefundeerd inhuurbeleid voor uw organisatie als eindproduct.
  • Managed service provider: als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling nemen wij het inhuurproces voor u – volledig of gedeeltelijk - uit handen. Sterker nog: wij optimaliseren het tot in de puntjes.
  • Bemiddeling: wij ontsluiten de complete flexibele arbeidsmarkt, bieden u de keuze uit de beste professionals en verzorgen na een succesvolle match de complete administratieve afhandeling.
  • Contractmanagement: ook als u de werving & selectie van professionals zelf verzorgt, maar zeker wilt weten dat dit risicovrij gebeurt, kunt u ons inschakelen. Wij beheren de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit.
  • Global sourcing: wij zoeken en selecteren de beste specialisten in het buitenland. Daarna organiseren wij hun verblijf in Nederland, zodat u zorgeloos van hun kennis gebruik kunt maken.
  • Vendor Management System: Select is ons inhouse ontwikkelde inhuurplatform, dat vraag en aanbod dichter bij elkaar brengt dan ooit. Beheer gemakkelijk uw eigen flexibele schil met onze innovatieve, white label software.

Bedrijfsinformatie van HeadFirst Group : diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van HeadFirst Group .
HeadFirst Group - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

HeadFirst | Bedrijfsinformatie

HeadFirst Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van HeadFirst Group op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
HeadFirst Group - Social Media | Consultancy.nl

HeadFirst | Social Media

HeadFirst Nederland

Werken bij HeadFirst Group : Kom meer te weten over een carrière bij HeadFirst Group en ontdek hoe het is om voor HeadFirst Source te werken.
HeadFirst Group - Werken bij | Consultancy.nl

HeadFirst | Werken bij

HeadFirst Group heeft de afgelopen jaren als werkgever een snelle ontwikkeling  doorgemaakt. Wij zijn een beursgenoteerde organisatie geworden, met een half miljard euro omzet, mooie aansprekende opdrachtgevers, een intern ondernemersklimaat en een diversiteit aan ontwikkelen doorgroeimogelijkheden. Betrokkenheid, plezier en ownership staan centraal in onze organisatie. Wij stimuleren persoonlijk ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Wij hebben van nature een informele cultuur met korte lijnen, maar zetten daartegenover dat professionaliteit doorklinkt in alles wat wij doen. Zo zijn wij een betrouwbare werkgever, waar ‘goed werkgeverschap’ de boventoon voert.

Onderdeel van HeadFirst Group zijn de bedrijven HeadFirst, Myler, Staffing Management Services, Source, Proud Company en Designated Professionals. Op dit moment bestaat de organisatie uit ruim 180 medewerkers. Informatie over onze vacatures staat op www.headfirst.nl/vacatures.

HeadFirst Group - Werken bij | Consultancy.nl

HeadFirst |