HeadFirst

HeadFirst Group is marktleider op het gebied van organiseren van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Wij organiseren de inhuur voor meer dan tweehonderd opdrachtgevers in de Benelux, voornamelijk bestaand uit corporate organisaties en grote overheidsinstanties. Dagelijks werken via HeadFirst Group meer dan 9.000 professionals bij onze opdrachtgevers, waarmee wij een jaaromzet realiseren van circa 900 miljoen euro.

Onderdeel van HeadFirst Group zijn onder andere de bedrijven HeadFirst, Myler en Staffing Management Services. Door de unieke samenstelling van bedrijven – met ieder zijn eigen specialistische diensten - heeft HeadFirst Group een oplossing voor ieder inhuurvraagstuk. Zorgeloos inhuren, dat is onze belofte.

Onze oplossingen

Is uw inhuur momenteel decentraal georganiseerd of maakt u gebruik van preferred suppliers en heeft u het gevoel dat het beter, efficiënter of goedkoper kan? Denkt u aan het opzetten van uw eigen hiring desk of juist aan het outsourcen van alle inhuurprocessen? Wij adviseren over de beste oplossing voor uw organisatie, afhankelijk van de inhuurvolwassenheidsfase waar uw organisatie zich in bevindt, en begeleiden u naar de ideale situatie.

Heeft u moeite – zeker in deze tijd van schaarste - met de werving van de juiste professionals? HeadFirst Group activeert voor u graag haar zorgvuldig opbouwde, actieve community van zelfstandig professionals en niche-leveranciers met unieke specialistische kennis. Is expertise in deze community niet voor handen, dan halen wij de beste professionals zelfs voor u van over de hele wereld naar Nederland. Heeft u structureel tekort aan capaciteit, dan gaan we nog een stap verder: wij leiden professionals voor u op.

HeadFirst Group biedt de volgende diensten aan haar opdrachtgevers:

  • Business consultancy: onze experts, met decennialange praktijkervaring in de flexmarkt, adviseren u graag over uw strategische personeelsbeleid en de rol van externe inhuur hierin. Met een gefundeerd inhuurbeleid voor uw organisatie als eindproduct.
  • Managed service provider: als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling nemen wij het inhuurproces voor u – volledig of gedeeltelijk - uit handen. Sterker nog: wij optimaliseren het tot in de puntjes.
  • Bemiddeling: wij ontsluiten de complete flexibele arbeidsmarkt, bieden u de keuze uit de beste professionals en verzorgen na een succesvolle match de complete administratieve afhandeling.
  • Contractmanagement: ook als u de werving & selectie van professionals zelf verzorgt, maar zeker wilt weten dat dit risicovrij gebeurt, kunt u ons inschakelen. Wij beheren de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit.
  • Global sourcing: wij zoeken en selecteren de beste specialisten in het buitenland. Daarna organiseren wij hun verblijf in Nederland, zodat u zorgeloos van hun kennis gebruik kunt maken.
  • Vendor Management System: Select is ons inhouse ontwikkelde inhuurplatform, dat vraag en aanbod dichter bij elkaar brengt dan ooit. Beheer gemakkelijk uw eigen flexibele schil met onze innovatieve, white label software.

HeadFirst | Nieuws