Vincent DeWeese start in HR-praktijk van Kirkman Company

07 februari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vincent DeWeese heeft zich aangesloten bij Kirkman Company. Hij is gestart als Consultant binnen de HR & Employee Experience-praktijk van het adviesbureau uit Baarn.

DeWeese brengt ruim zes jaar professionele ervaring mee naar Kirkman Company. Hij heeft een bachelor Bedrijfskunde afgerond aan de IVA in Driebergen, een business school voor de automotive- en watersportbranche. Tijdens deze studie heeft hij een jaar lang een bachelor Marketing Management gevolgd aan de Amerikaanse Northwood University. Na het voltooien van zijn bachelor heeft hij nog een master Bedrijfskunde doorlopen aan Nyenrode Business Universiteit.

Via een omweg in de financiële dienstverlening kwam DeWeese na zijn studietijd terecht in de advieswereld. Volgend op zijn master liep hij stage bij zakenbank Kempen & Co, waarna hij een jaar werkte voor Delta Lloyd Asset Management. Daar was hij verantwoordelijk voor de afhandeling van de transacties van de portefeuillemanagers.

“Tijdens deze tijd ontdekte hij zijn interesse in procesverbetering”, vertelt zijn kersverse werkgever. “Deze interesse bleek zo sterk dat hij als zzp’er verder was gegaan en drie jaar lang diverse projecten heeft uitgevoerd op het gebied van procesverbetering en procesoptimalisatie.”
Vincent DeWeese, Consultant bij Kirkman Company Omdat DeWeese het een gemis vond om geen collega’s te hebben en zichzelf verder wilde ontwikkelen, sloot hij zich na ruim tweeënhalf jaar zelfstandigheid aan bij Eiffel. Daar werkte hij vanaf september 2017 als consultant met een focus op procesoptimalisatie en verandermanagement. “Hij heeft altijd al de ambitie gehad om zich met strategie bezig te houden en in de tijd bij Eiffel kwam hij erachter dat dit ook goed bij zijn persoonlijkheid past”, aldus Kirkman Company.

Dit bracht hem begin dit jaar bij het Baarnse adviesbureau, dat zich richt op het transformeren van publieke en private organisaties, en daarbij streeft naar “100% relevantie
 voor alle stakeholders: klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders”. In lijn met deze ambitie beschikt Kirkman Company over een B Corp-certificering.

Vanuit de HR & Employee Experience-praktijk van het bureau draagt ook DeWeese nu bij aan het nastreven van deze ambitie en het transformeren van organisaties. “Ik pak graag een helikopterview en vind het leuk om uitdagingen holistisch te bekijken”, vertelt hij in reactie op zijn start. “Bij Kirkman heb ik deze kans gekregen en ben ik aan de slag gegaan als consultant binnen de HR&EX practice. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met gedreven collega’s in interdisciplinaire teams organisaties te transformeren!”