Bold verwelkomt Arnoud van der Lingen en Ies Vermegen

07 oktober 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bold Capital Management heeft zijn team uitgebreid. Arnoud van der Lingen heeft zich deze maand aangesloten bij het bedrijf als Partner en Practice Leader van het Turnaround-team van het bedrijf, terwijl Ies Vermegen sinds deze zomer de rol van Partner vervult. 

Arnoud van der Lingen beschikt over bijna twintig jaar aan werkervaring. Hij begon hij zijn professionele carrière als Accountmanager bij lamineermachinespecialist Dorned. Na een jaar maakte hij de overstap naar ING, waar hij begon als Sales Trainee. Na zo’n twee jaar werd hij benoemd tot Senior Relationship Manager SME, om na drieënhalf jaar door te groeien tot Credit Risk Officer, een functie die Van der Lingen ruim een jaar bekleedde.

In 2008 kreeg Van der Lingen opnieuw promotie, ditmaal werd hij gevraagd om de rol van Senior Associate Corporate Clients te vervullen, wat hij meer dan een jaar deed, om hierna te worden benoemd tot Vice President Corporate Clients. Vervolgens zette hij zich tussen 2011 en 2013 voor de bancaire instelling in als Director Corporate Clients en tot 2017 als Director Global Credit Restructuring. In dat jaar veranderde hij opnieuw van functie en werd hij aangesteld als Regiodirecteur Grootzakelijk voor de regio Noord-West Nederland. Zo’n tweeënhalf jaar na zijn laatste benoeming bij ING, maakte Van der Lingen de overstap naar BCM. 

“Arnoud heeft de afgelopen jaren een sterk professioneel profiel ontwikkeld, dat agile leiderschap, sales en financial structuring know-how combineert, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan ons bedrijf”, aldus Bold Capital Management (BCM). “Hij is opgevoed in een ondernemersfamilie en altijd gericht op de uitvoering en op dingen gedaan krijgen. Arnoud is ‘down-to-earth’ en heeft het vermogen om complexe uitdagingen te vereenvoudigen. Met zijn open en transparante communicatie- en leiderschapsstijl is hij uitstekend in stakeholdermanagement, het inspireren van teams en in het opbouwen van langdurige relaties.” 

Bold verwelkomt Arnoud van der Lingen en Ies VermegenNaast Van der Lingen is ook Ies Vermegen onlangs gestart als Partner. Vermegen kan leunen op meer dan zeventien jaar aan werkervaring. Ze begon haar loopbaan als Sales Accountmanager bij beleggerswebsite IEX, om hierna circa tweeënhalfjaar als zelfstandig Marketing Consultant diverse opdrachten af te ronden. In 2006 stopte Vermegen met het zelfstandig ondernemerschap door in dienst te gaan bij telecomgigant Liberity Global, alwaar ze de marketing- en communicatieactiviteiten voor de betaalkanalen Film1 en Sport1 op zich nam. 

In 2011 maakte Vermegen de overstap naar marketingbureau DTG, waar ze begon als Product Manager, doorgroeide tot Team Lead en in totaal bijna vier jaar werkte. Hierna – vanaf eind 2015 – bekleedde ze ongeveer drie jaar verschillende seniormarketingfuncties bij LeasePlan. In deze periode zette ze zich ook in als Interim Professional bij het bureau Marketing & Zo, waar ze verantwoordelijk was voor het bedenken en implementeren van verschillende digitale marketingstrategieën, performancecampagnes en digitale transformaties. Afgelopen zomer sloot Vermegen zich aan bij BCM.

“Met haar hands-on team approach behaalt ze sterke financiële resultaten door te focussen op data en customer journeys. Ies heeft veel kennis en expertise in huis op het gebied van digitale marketing, productportfolio’s en multi-channel campagnes, know-how die ze opdeed binnen nationale en internationale organisaties. Met haar pragmatische mentaliteit en haar strategische manier van denken is ze in staat om op alle niveaus en met uiteenlopende bedrijven te werken”, aldus BCM.