Herrie Geuzendam nieuwe partner bij adviesbureau PRCS

02 september 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Herrie Geuzendam heeft zich per 1 september als partner aan PRCS verbonden. Hij richt zich vanuit PRCS op het advies en management rondom het toekomstbestendig maken van organisaties in de publieke sector. 

De kersverse PRCS-partner brengt een rijke ervaring als adviseur en lijnmanager naar het Amsterdamse organisatieadviesbureau. De afgelopen jaren was hij Directeur Bedrijfsvoering bij JS Consultancy, een werving & selectiekantoor voor de publieke sector. Daarvoor werkte hij meer dan vijftien jaar als partner voor BMC en KPMG, met een focus op opdrachtgevers in het lokaal bestuur, en zo’n zeven jaar voor twee gemeenten in Zuid-Holland. 

Het management van PRCS, Marc Schijff en Remco Griep, toont zich verheugd met het aantrekken van de ervaren specialist. “We zijn enorm blij en trots dat Herrie zich aansluit bij PRCS. Ik ken Herrie zakelijk al jaren en heb meerdere opdrachten samen met Herrie met veel plezier en succes uitgevoerd. Onze visie op ons werk en onze ambities sluiten enorm goed aan”, zegt partner Remco Griep.

Marc Schijff, eveneens partner bij PRCS, vult aan: “Herrie sluit enorm goed aan op onze propositie en op ons team met zijn inzet, karakter en ervaring. Ik verwacht dat hij een fantastische bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Hiermee kunnen we nog meer impact maken voor organisaties.”

Herrie Geuzendam nieuwe partner bij adviesbureau PRCS

PRCS richt zich sinds de start in 2011 op businesstransformaties, verandermanagement, organisatie-innovatie en leiderschaps- en teamsamenwerking. “We helpen organisaties klaar te zijn voor morgen”, leggen Schijff en Griep uit. 

Geuzendam gaat leiding geven aan de uitbouw van de organisatie propositie. Daarbinnen richt hij zich specifiek op advies, interim-/verandermanagement en trainingen op het terrein van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en management en control. Volgens Geuzendam zelf is zijn keuze om deel te nemen in de verdere uitbouw van PRCS een logische en inspirerende stap. “Ik kijk ernaar uit om samen met het team van adviseurs zinvol vorm geven aan een dienstverlening voor en met klanten/partners die antwoord geeft op de innovatie- en transformatievraagstukken van morgen.”

Over zijn aanpak zegt hij: “Ik zorg dat mensen met elkaar een beweging gaan maken waar maatschappij, management, medewerkers en bestuur profijt van hebben. Ik spreek in dat kader graag over zinvol organiseren, omdat ik het liefst bijdraag aan de toegevoegde waarde en betekenis vanuit de organisatie met en naar de maatschappij. Alleen díe dingen doen die resultaat opleveren.”

Naast zijn werkzaamheden voor PRCS is Geuzendam verbonden aan het ZijlstraCenter van de VU Amsterdam als ontwikkelaar en docent van leergangen op het terrein van public control. 

Eerder dit jaar werd het team van PRCS versterkt door de komst van ervaren adviseurs Hylke Kerssemakers en Vincent Sabee.