Vier nieuwe consultants aan de slag bij PRCS

30 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PRCS heeft de afgelopen maanden het team versterkt met vier nieuwe professionals: Simone Vogel, Sander Cannegieter, Kit-Yu Lo en Anouk Prins.

Simone Vogel is een ervaren socioloog en politicoloog die eerder verschillende rollen vervulde bij NS, onder meer als verandermanager, teammanager en organisatieadviseur. Na haar tijd bij NS werkte ze als adviseur Leiderschap en Organisatiecultuur bij de Provincie Overijssel. Haar expertise omvat onder meer organisatieontwikkeling, verandermanagement en leiderschap.

Vogel heeft zich nu als zelfstandig organisatieadviseur en veranderaar aangesloten bij PRCS. Bij het Amsterdamse veranderbureau helpt ze nu opdrachtgevers groeien en ontwikkelen. Momenteel zet Vogel zich in als (interim) strategisch adviseur bij gemeente Zwolle.

Vier nieuwe consultants aan de slag bij PRCS

Sander Cannegieter was alvorens hij zich als adviseur aansloot bij PRCS onder meer MT-lid bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Ook bekleedde hij managementfuncties bij DAS Rechtsbijstand & VvAA. Hij heeft een achtergrond in bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) en is gespecialiseerd in ondernemerschap en verandermanagement.

Vanuit PRCS zet Cannegieter zich onder meer in als organisatieadviseur, interimmanager, projectleider en programmamanager. Daarbij zal hij organisaties helpen bij het optimaliseren van hun processen en het versterken van hun klantgerichtheid. Daarbij draagt zijn ervaring als directeur van een arbodienstverlener bij aan zijn begrip van organisatorische uitdagingen.

Kit-Yu Lo begon haar carrière als ondernemer in de kunstwereld en maakte vervolgens de overstap naar PwC, waar ze zich als Consultant (Financial Management Solutions) begaf in de wereld van finance & control.

Vanaf 2012 volgde opnieuw de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, met een focus op bedrijfsvoering, verandermanagement en waardemanagement. Daarbij werkte ze zowel voor kleine zelfstandige als grotere bedrijven, zowel binnen de publieke als private sector. Vanuit haar ruime ervaring gaat Lo bij PRCS organisaties helpen hun doelen te bereiken door middel van effectieve bedrijfsvoering en waardecreatie.

Anouk Prins is een ervaren projectleider, programmamanager en ontwikkelaar van talent binnen teams en organisaties. Eerder in haar loopbaan deed ze dienst als beleidsadviseur bij Muskusrattenbeheer, een samenwerkingsverband van zes waterschappen. Daarna maakte ze de overstap naar het sociaal domein van gemeenten in de regio Alkmaar en was enige tijd werkzaam als adviseur bedrijfsvoering bij de Koninklijke Marine in Den Helder.

Sinds 2018 is Prins zelfstandig ondernemer en voert diverse opdrachten uit voor gemeenten, onderwijs en meer recent ook in het mkb. Daarbij levert ze diensten op het gebied van strategische vraagstukken, leiderschap en veranderopgaven voor overheden en onderwijs. Vanuit PRCS ondersteunt ze nu organisaties, teams en mensen bij diverse strategische vraagstukken en veranderopgaven.

Met de komst van de vier nieuwe professionals bestaat het team van PRCS nu uit 35 professionals, gespecialiseerd in organisatievernieuwing, teamontwikkeling en leiderschap.