PRCS versterkt zich met ervaren adviseur Vincent Sabee

01 mei 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau PRCS heeft zich versterkt met adviseur Vincent Sabee. Binnen PRCS zal hij zich met name richten op samenwerkings- en inkoopvraagstukken in de (semi)publieke sector.

Vincent Sabee is een organisatieadviseur met meer dan 25 jaar ervaring in projecten en programma's binnen een politiek-bestuurlijke context. Hiervoor heeft Sabee onder andere gewerkt als projectleider bij de Algemene Rekenkamer en was hij actief als Principal Consultant bij Ordina en als zelfstandig adviseur. In die functies heeft hij vanuit de rollen van adviseur, projectmanager en onderzoeker ruime ervaring opgedaan in opdrachten op het gebied van inkoop, (Europees) aanbesteden en samenwerkingsvraagstukken, in het bijzonder gemeenschappelijke regelingen. Hij deed met name ervaring op binnen de domeinen binnenlands bestuur, zorg, infrastructuur en veiligheid.

Het in Amsterdam gevestigde PRCS laat bij monde van medeoprichter Remco Griep weten verheugd te zijn over de toetreding van Sabee. “Zijn inkoop- en aanbestedingskennis en zijn ervaringen met politiek-bestuurlijke opdrachten vormen een welkome aanvulling op het portfolio van PRCS. Hij is een snelle, creatieve denker die over een meer dan gemiddeld ‘vlotte pen’ beschikt en zich bovendien pragmatisch en resultaatgericht opstelt.”

Sabee ziet veel kansen om met zijn collega-PRCS-ers te werken aan de vormgeving en vernieuwing van samenwerkingsvraagstukken. “Ik krijg er energie van om gezamenlijk te werken aan de opgaven van organisaties van morgen”, aldus de adviseur.

PRCS versterkt zich met ervaren adviseur Vincent Sabee

Opgericht in 2011, heeft PRCS zich de afgelopen jaren in een hoog tempo weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend bureau op het gebied van organisatie-innovatie en -transformatie. “In de volledige breedte van strategie, organisatievernieuwing, organisatieverbetering en leiderschaps- en teamontwikkeling worden organisaties geholpen om te veranderen in een veranderende wereld”, zo beschrijft het adviesbureau zijn dienstverlening, om daar aan toe te voegen: “PRCS is er voor organisaties die stappen willen én moeten zetten, die overtuigd zijn van hun eigen kracht en tegelijk ook geloven dat het anders kan. Met teams en leiders die vooruit willen. Durven verbeteren, durven vernieuwen.” 

Met de toevoeging van Sabee aan het team haalt PRCS een schat aan kennis en ervaring in huis. Sabee over zijn toegevoegde waarde: “Door mijn brede blik en mijn ruime ervaring zorg ik voor verbinding, zowel inhoudelijk als door mijn werkwijze. Ik ben te typeren als een creatieve doener: ik initieer én ik rond af.”
 

De adviseur is dan ook verheugd over zijn start bij PRCS en de bijdrage die hij zal mogen leveren: “In mijn opdrachten voor non profit- en overheidsorganisaties breng ik versnelling en scherpte bij samenwerkingsprojecten en inkoop- en aanbestedingsvraagstukken. Dit vanuit de rollen van adviseur, projectmanager en/of onderzoeker.”

Lees ookHumap Nederland sluit zich aan bij adviesbureau PRCS