Twynstra Gudde promoveert vijf adviseurs tot partner

02 juli 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twynstra Gudde heeft vijf nieuwe partners toegevoegd aan zijn leiderschapsteam: Gregor Heemskerk, Jos Kalfsbeek, Evelien van der Kuil, Guus van Leerdam en Martin Stout. Alle vijf werken ze al geruime tijd voor het organisatieadviesbureau. "Met deze vijf ervaren partners verstevigen wij onze positie op de thema’s energietransitie en gebiedsontwikkeling", laat het adviesbureau aan Consultancy.nl weten.

Gregor Heemskerk is al bijna veertien jaar werkzaam bij Twynstra Gudde. Hij is gespecialiseerd in complexe gebiedsontwikkelingen en helpt opdrachtgevers bij vraagstukken rondom bedrijventerreinen, campusontwikkelingen en het organiseren en financieren van publiek-private samenwerkingen.

Na enkele jaren als Planeconoom bij Gemeente Rotterdam te hebben gewerkt, sloot Martin Stout zich in 2007 aan bij Twynstra Gudde. Hij richt zich op publieke gebiedsontwikkelingsprojecten. Zo helpt hij grondbedrijven en (publieke) uitvoeringsorganisaties vanuit zijn financiële invalshoek met het haalbaar maken van bestuurlijke complexe ruimtelijke (her)ontwikkelingsvraagstukken. Activiteiten waar hij aan bijdraagt, omvatten onder andere het opstellen van de businesscases, het opzetten en inrichten van de organisatie en het zorgen voor ‘in control’ beheersbaarheid.

Jos Kalfsbeek begon zijn carrière bij Twynstra Gudde en is daar sindsdien altijd gebleven. Kalfsbeek werkt aan de mobiliteit en infrastructuur van morgen en helpt opdrachtgevers met het opstellen van beleid, het uitvoeren van grote mobiliteitsprojecten en -programma’s, en ondersteunt besluitvormingsprocessen door data-analyse.

Gregor Heemskerk, Jos Kalfsbeek, Evelien van der Kuil, Guus van Leerdam en Martin Stout - Twynstra Gudde

Evelien van der Kuil sloot zich zeven jaar geleden aan bij Twynstra Gudde, na voor meer dan twintig jaar werkzaam te zijn geweest voor het Waterschap Groot Salland, Rijkswaterstaat en ingenieursbureau Witteveen+Bos. Van der Kuil maakt deel uit van de waterpraktijk van het adviesbureau en helpt publieke instellingen met het omgaan met onderwerpen als neerslag en droogte, de stijgende zeespiegel, het beheren van kustgebieden in het buitenland en de circulaire economie. Van der Kuil heeft ook een sterk trackrecord bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en internationale non-profit organisaties.

Guus van Leerdam is aangesteld als partner in de energiepraktijk van het advieskantoor. Hij is gespecialiseerd in publiek-private samenwerking in de energie-infrastructuur en -industrie, en ontwikkeling en realisatie van kapitaalintensieve projecten. Van Leerdam helpt private sector-bedrijven en publieke instellingen met transitievraagstukken in het energiesysteem. 

Twynstra Gudde telt circa 300 medewerkers. Het bedrijf wordt geleid door Micky Adriaansens en genereert een omzet van meer dan €40 miljoen.