Utrechtse Maliebaanloop heeft nieuwe hoofdsponsor: Solid Professionals

28 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Solid Professionals is de nieuwe hoofdsponsor van de Maliebaanloop in Utrecht. Het nieuwe samenwerkingsverband komt beslist niet uit de lucht vallen: vele medewerkers van het bureau, dat eveneens gevestigd is aan de Maliebaan, doen al jaren met veel plezier mee aan de sportwedstrijd.

Op zondag 20 oktober 2019 vindt in de Domstad de vijfendertigste editie van de Maliebaanloop plaats. Het parcours wordt gevormd door één ronde over de Maliebaan van 1.744 meter, die vijf maal afgelegd moet worden. Voorafgaand wordt vanaf de start 1.280 meter naar de finish afgelegd, om gezamenlijk met de daarop volgende vijf ronden te komen tot een afstand van precies 10.000 meter. 

Deelnemers kunnen daarnaast ook kiezen voor een race van zes kilometer. Nieuw dit jaar is de IVVO Dubbel waarbij deelnemers beide afstanden achter elkaar lopen, welteverstaan met een kleine pauze na de race van zes kilometer. En net zoals tijdens voorgaande edities, wordt ook dit jaar gedacht aan kinderen tussen de vier en de dertien jaar oud. Zij kunnen deelnemen aan de Maliebaankidsrun. Deze race kent een lengte van 1.000 meter.

Utrechtse Maliebaanloop heeft nieuwe hoofdsponsor: Solid Professionals

De Maliebaanloop wordt sinds jaar en dag georganiseerd door de Utrechtse atletiekvereniging Phoenix, die in 1959 werd opgericht en momenteel te vinden is op Sportpark Maarschalkerweerd, aldus Eveline van Tuinen, voorzitter A.V. Phoenix: “De Maliebaanloop is een van de leukste, door vrijwilligers georganiseerde, lopen van Nederland. Onze vrijwilligers dagen zichzelf ieder jaar weer uit het event beter, leuker en succesvoller te maken. Met Solid Professionals hebben we een prachtige partner voor dit evenement gevonden. De energie en het ondernemerschap van het bedrijf en het vertrouwen dat ze ons geven, zorgen ervoor dat we hier weer een geweldig evenement van maken!” 

Wim Meijer, sinds de oprichting in 2007 Partner bij Solid Professionals, onderstreept de woorden van Van Tuinen door zijn enthousiasme over het nieuwe partnerschap te uiten: “Het is erg leuk om bij de Maliebaanloop op 20 oktober dit jaar betrokken te zijn als sponsor én natuurlijk als deelnemer. Al jaren lopen onze collega’s met veel plezier mee over het parcours van de mooiste straat van Utrecht. Daarom ben ik trots dat Solid Professionals de nieuwe hoofdsponsor is van de Maliebaanloop.”