Enri Leufkens treedt toe tot maatschap van M&I/Partners

18 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

M&I/Partners heeft een vijfde partner aangetrokken, Enri Leufkens, die de overstap maakte van Capgemini, waar hij meer dan twintig jaar werkzaam was.

Binnen M&I/Partners heeft Enri Leufkens de taak gekregen om de overheidspraktijk te leiden. De taak lijkt hem op het lijf geschreven – zijn passie ligt al twee decennia in het publieke domein. Bij zijn vorige werkgever was hij betrokken bij uiteenlopende opdrachten voor partijen in de publieke sector. Tussen 2010 en 2012 gaf hij leiding aan de overheidsgroep van het bedrijf, een praktijk die destijds een omzet genereerde van circa €250 miljoen. In zijn laatste rollen was hij als directeur Alliances begeleidde hij het partnermanagement voor partners als IBM and SAP, en als bestuurslid van Capgemini University was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van curricula op het gebied van sales en account management.

Net als Leufkens zelf richt M&I/Partners zich op het grensvlak van business en ICT. “M&I/Partners is een bedrijf waar ICT gezien wordt als strategisch middel om organisatiedoelstellingen te realiseren.”

Wat echter voor de kersverse partner de doorslag gaf in zijn keuze is de manier waarop het adviesbureau uit Zeist de mens centraal stelt in zowel de opdrachten als interne werkzaamheden. “Dat voel je in alles en dat voegt echt iets toe in de markt. Voor mij een extra motivatie om mijn overheidservaring, kennis en netwerk in te zetten voor M&I/Partners. Een bedrijf waar het om de klant draait en kennis veel meer is dan een loze belofte.” Enri Leufkens, Partner, M&I/PartnersLeufkens wordt de vijfde partner van het advieskantoor – de overige vennoten zijn Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw en Mirjam Verheijen. Laatstgenoemde maakte in januari 2018 de stap naar de top. Paul de Kort, die de afgelopen acht jaar onderdeel was van het partnerteam, is begin dit jaar terug getreden uit de maatschap. Het voormalig Ordina managementteamlid bezint zich momenteel in alle rust op zijn volgende carrièrestap. 

“Wij zijn trots dat Enri een bijdrage gaat leveren aan M&I/Partners. Met zijn visie, netwerk en enthousiasme kunnen we nog meer waarde creëren voor de klant”, aldus Van Eekeren.

M&I/Partners helpt organisaties binnen de publieke en semipublieke sector met thema’s als ICT-advies, projectmanagement, informatievoorziening en digitale executie. De organisatie beschikt over zo’n 100 medewerkers, werkzaam voor klanten als Altrecht, Cordaan, Stichting Philadelphia, OLVG, gemeente Amsterdam, Politie, Surplus, UMCG en Zorgpartners Midden Holland.

Volgens recent onderzoek van M&I/Partners staat Value-Based Healthcare nog in de kinderschoenen in Nederland.