Mirjam Verheijen wordt vijfde partner van ICT-adviseur M&I/Partners

17 januari 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mirjam Verheijen is benoemd tot partner binnen M&I/Partners, een ICT-adviesbureau uit Zeist. Als vijfde partner van het kantoor, zal ze met bestaande vennoten Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw en Paul de Kort leiding geven aan M&I en de ruim honderd professionals die het bureau telt.

“M&I/Partners heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om de kwaliteit van onze diensteverlening naar onze klanten te waarborgen, onze medewerkers zich blijvend te laten ontwikkelen en onze organisatie verder te innoveren, is het nodig om ons directieteam te versterken. Wij zijn blij dat Mirjam dit gaat doen!”, zegt Marco Zoetekouw, die sinds juli 2010 vennoot is bij het advieskantoor.

Verheijen is een goede bekende van het bureau, al vanaf 1999 is zij betrokken bij M&I/Partners, waar ze sindsdien verschillende rollen heeft bekleed. In de loop van 2010 werd ze benoemd tot professional partner, waarbij haar focus ligt op complexe ICT- en projectmanagement-vraagstukken binnen de zorg, en dan vooral de care-markt. Tot de klanten die Verheijen heeft mogen bedienen, behoren zorgpartijen als ZuidZorg, Sensire, Rijnland Zorggroep, Stichting Groenhuysen en ziekenhuizen zoals het Albert Schweitzer ziekenhuis en het St. Antonius Ziekenhuis.

Mirjam Verheijen

Ook is Verheijen verantwoordelijk voor de opleidingstak van het bureau uit Zeist, waar het sinds begin 2015 gevestigd is. Onder het label ‘Akkadeemi’ levert het organisatieadviesbureau toegepaste trainingen op het gebied van management, digitalisering en informatievraagstukken aan klanten binnen het bredere publieke domein, van ministeries en zelfstandige bestuursorganen tot provincies, gemeenten en semipublieke instellingen.

Zoetekouw over de kwaliteiten van hun nieuwste partner: “Haar expertise en kracht zit in het verbinden van directie, management en professionals in organisaties met ICT- en businessvraagstukken. Daarnaast heeft zij kennis van en ervaring met ICT-organisatievraagstukken. Innovatie, gedragen door ICT om zo de prestaties van organisaties te verbeteren is haar persoonlijke motivatie.”

Verheijen geeft aan dat ze uitkijkt naar haar nieuwe rol en zegt: “M&I/Partners is voor mij het adviesbureau waar mensen met een groot hart voor de publieke sector werken. De adviseurs van M&I/Partners verbinden kennis en expertise op het gebied van technologie, informatievoorziening, processen, veranderen met specifieke marktkennis en werken altijd met passie aan oplossingen die echt het verschil maken in de praktijk. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!”

M&I/Partners positioneert zich als een specialist in het vertalen van bedrijfsstrategie naar ICT en in het helpen van klanten met de effectieve en efficiënte uitvoering daarvan. Gedreven door de groeiende vraag naar digitale transformatiediensten, laat M&I/Partners de beste resultaten zien van de afgelopen tien jaar. Lag de omzet van het kantoor in 2014 nog net boven de €10 miljoen, zo bedroeg de omzet in 2016 (het laatste jaar waarvoor jaarcijfers zijn gedeponeerd) €14,2 miljoen, ruim 20% meer dan in het voorgaande jaar. De winst kwam in 2016 uit op €1,2 miljoen.