Rianne Rendering nieuwe consultant bij House of Performance

01 augustus 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft een nieuwe professional aangetrokken: Rianne Rendering. Vanuit haar achtergrond als planologe en met enkele jaren advieservaring zal ze het Utrechtse adviesbureau gaan versterken als Consultant.

De afgelopen drie jaar deed Rianne Rendering consultancyervaring op bij Flux Partners, een adviesbureau met diensten op het gebied van tendermanagement, projectmanagement en organisatieontwikkeling. Als adviseur was ze daar betrokken bij ruim dertig projecten, vooral in de bouwsector.

Bij bouwbedrijf Heijmans was Rendering een jaar actief als omgevingsmanager, waarbij ze fungeerde als schakel tussen een project en de bijbehorende omgeving. Daarnaast hield ze zich bezig met tendermanagement, waarbij ze verschillende opdrachtgevers ondersteunde in tenders door het opstellen van kwalitatieve aanbestedingsdocumenten. In 2015 en 2016 was Rendering medeverantwoordelijk voor het opzetten van de Flux Academy, het tweejarig opleidingsprogramma voor nieuwe adviseurs van het adviesbureau. Haar taken omvatten daarbij onder andere het opstellen van het programma, het selecteren van potentiële trainers en docenten, en het voeren van gesprekken en plannen van de modules.

Rianne Rendering nieuwe consultant bij House of Performance

Afgelopen maand is Rianne Rendering gestart als Consultant bij House of Performance. Het organisatieadviesbureau uit Utrecht ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van strategie en het verankeren van verandering. Met de komst van Rendering werken er ongeveer vijftig professionals bij House of Performance.

Over haar nieuwe rol en werkgever zegt ze: “De passie en het enthousiasme van mijn collega’s werken aanstekelijk. Door mensen in organisaties centraal te stellen en te zorgen dat zij kunnen excelleren, draagt House of Performance bij aan een duurzame verbetering van resultaten. Altijd samen met de klant. Ik kan niet wachten totdat ik écht ga beginnen.” Rendering kijkt uit naar de samenwerking met haar nieuwe collega’s: “Als adviseur word ik gedreven door nieuwsgierigheid. Ik ben pragmatisch en ga op zoek naar oplossingen die voor alle partijen werken. Het liefst doe ik dit in teamverband; ik haal veel energie uit de samenwerking met anderen.”

Voorafgaande aan haar loopbaan behaalde Rendering een master in Planologie aan Universiteit Utrecht.

Eerder dit jaar werd het team van House of Performance reeds versterkt met vier nieuwe adviseurs: Marloes van der Meer, Fonzie van der Mierden, Tijs van Kessel en Jos Kuiper.