Vier nieuwe professionals voor M&A-adviesbureau Nielen Schuman

11 januari 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Nielen Schuman heeft het afgelopen jaar vier nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Rafael Gómez Nuñez is aangesteld als Partner, terwijl Ger van der Brink en oudgediende Mohit Sharma startten als Associate Directors. Tenslotte is stagiair Oscar Crolla doorgegroeid naar de functie van Analyst.

Rafael Gómez Nuñez is een ervaren Managing Director, die kan bogen op een sterk trackrecord binnen het financiële domein en de bankensector. Hij kijkt terug op een loopbaan van ruim twintig jaar bij ABN AMRO, waar hij in zijn meest recente rol fungeerde als Managing Director in Commercial Banking. In de periode daarvoor bekleedde hij binnen de bank diverse senior functies, waaronder die van Managing Director Risk Management in Financial Restructuring & Recovery and Compliance, Head of Structured Finance en Head of Acquisition and Leveraged Finance.

Gedurende die periode heeft de zeer ervaren corporate finance-professional voor verschillende Nederlandse en Internationale corporate en private equity-klanten financieringstrajecten verzorgd en ge(her)structureerd. Ook was hij verantwoordelijk voor het uitbouwen en managen van grote teams van professionals. Nielen Schuman is verheugd over de komst van Nuñez, die in september 2017 is benoemd tot Partner: “Zijn skills, leiderschap, ervaring en netwerk zijn van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf en onze klanten”, laat de M&A-specialist weten.

Rafael Gómez Nuñez, Partner - Ger van der Brink, Associate Director - Mohit Sharma, Associate Director – Oscar Crolla, Analyst

Ger van der Brink is afgelopen zomer bij Nielen Schuman aan de slag gegaan als Associate Director. Hiervoor werkte hij zo’n zes jaar bij NIBC Bank, waar hij meest recent de rol van Vice President M&A vervulde. Bij NIBC is Van den Brink betrokken geweest bij verschillende (internationale) M&A- en corporate finance-transacties en heeft hij een sterk trackrecord opgebouwd in onder meer buy- en sell-side advisory, leveraged buy-outs, (her)financieringen en bedrijfswaarderingen. Voorafgaande aan zijn loopbaan bij NIBC rondde Van den Brink zijn master in International Business en Finance af aan de Universiteit Maastricht.

Mohit Sharma, aangesteld als Associate Director, is een oude bekende van Nielen Schuman. Tussen 2012 en 2015 was hij reeds werkzaam bij het bureau, toen als Senior Analyst Corporate Finance. De afgelopen twee jaar heeft hij bij de M&A-afdeling binnen ABN AMRO gewerkt als Senior Associate, om nu in een nieuwe rol terug te keren bij zijn oude werkgever. De afgelopen jaren heeft Sharma ruime ervaring opgedaan in diverse M&A-, debt advisory- en restructuringtransacties, waarbij hij zowel corporate klanten als investeerders adviseerde. Sharma behaalde een master in International Finance aan de Universiteit van Amsterdam.

Oscar Crolla, die in 2016 een Master in Financial Economics afrondde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is sinds juli van vorig jaar als Analyst werkzaam bij de corporate finance boutique uit Amsterdam. Daarvoor had Crolla reeds stage gelopen bij het corporate finance-kantoor, waar hij werkte aan verschillende M&A- en capital advisory-transacties in uiteenlopende segmenten.

Nielen Schuman toont zich verheugd over de versterking met de vier “enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals.” De benoemingen liggen volgens Nielen Schuman in lijn met hun ambitie om “hun sterke groeipad voort te zetten” en hun “leidende positie in de Benelux als onafhankelijke en klantgerichte aanbieder van M&A- en Capital Advisory diensten” verder te versterken.

Afgelopen maand opende Nielen Schuman een kantoor in Antwerpen, geleid door voormalig Morgan Stanley zakenbankier David Theys.