Danny Egberts Associate Partner bij Solid Professionals | Advisory

24 november 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Solid Professionals heeft ervaren bankier Danny Egberts toegevoegd aan zijn Advisory praktijk. Egberts, die in verschillende leidinggevende rollen ruim vijftien jaar werkzaam is geweest voor ABN AMRO, is aangesteld als Associate Partner.

Danny Egberts is een ervaren financieel professional met jarenlange kennis en expertise op het snijvlak van Corporate banking, Change Management, Finance en Risk. De afgelopen vijf jaar is hij bij ABN AMRO actief geweest als Hoofd Change Management Finance en meest recentelijk als Hoofd Advisory Finance.

In totaal heeft Egberts zich ruim vijftien jaar voor de bank ingezet, waar hij in 2002 startte als Head of Management Information Systems en vervolgens diverse leidinggevende functies binnen Group Finance vervulde. Gedurende zijn loopbaan heeft Egberts onder meer een drietal grote integratie-, separatie- en herstructureringsprogramma’s mogen aansturen.

In zijn vroege loopbaan was Egberts twee jaar werkzaam als Corporate Controller bij FGH Bank. In de periode daarvoor volgde hij een Management Traineeship (Finance) bij luchtvaartmaatschappij KLM, volgend op zijn afstuderen aan Nyenrode, waar hij zijn doctoraal Financial Management had behaald.
Danny Egberts, Associate Partner, Solid ProfessionalsOnlangs besloot de ervaren bankier ABN AMRO te verruilen voor een nieuwe uitdaging. Egberts is als Associate Partner begonnen bij de Advisory tak van Solid Professionals, een adviesbureau dat organisaties uit de financiële sector ondersteunt met vooral finance en risk management vraagstukken.

Over zijn overstap naar Solid Professionals, zegt hij: “Ik kwam op een punt dat ik mijn drive, inzichten en ervaring breder in zou willen zetten dan alleen ABN AMRO. Met Solid Professionals heb ik voor een partij gekozen die daar uitstekend bij past: focus op Finance & Risk, ambitieus, hele goede mensen en echt gericht op het helpen van de klant.” Gevraagd naar zijn nieuwe rol bij het adviesbureau, licht hij toe: “Doel is om veel klanten te ondersteunen bij de uitdagingen die zij binnen Finance tegenkomen alsmede een substantiële bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van de mooie Solid Advisory club die er nu al staat.”

Begin dit jaar versterkte Solid Professionals, dat dit jaar zijn tienjarig bestaan viert, het team reeds met vijf nieuwe professionals: Carin van Oosten (Managing Consultant Finance & Risk) en vier nieuwe Consultants Finance & Risk: Wai-Lun Mok, Laurens Stronks, Anne Hoekstra en Taco Trimbach.